Totul contează, totul are importanță – 05-12.07.2020

Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Saturn retrogradează înapoi în Capricorn pentru a face o conjuncție largă cu Pluto și Jupiter retrograde, de acum până toamna – cei 3 agenți de schimbare nu se depășesc niciodată mai mult de 8 grade începând cu 1 iulie și toate în contradicție cu Disruptorul Eris – motorul din spatele răsturnarii sociale actuale. Neptun este, de asemenea, retrograd la fel ca Mercur, iar pe 11 iulie Chiron devine retrograd. Pe 19 iulie, Eris retrogradează și ea. Roata cosmică are o polaritate inversă și va ajunge la un crescendo în următoarele 10 săptămâni.

E momentul pentru reflecție, pentru a revizuii trecutul cu hotărâre, căutând cu sinceritate ceea ce ne-a adus la această răscruce. Toate acestea au un sens personal, privat, enorm pentru fiecare dintre noi.

5 iulie 2020 Eclipsă deLună 13 Capricorn: Descărcări siriene

Aceasta este ultima din cele 9 eclipse de-a lungul Capricornului / Racului din 2018 încoace. Una câte una, au adus acasă la fiecare dintre noi realitatea incontestabilă a fragilității și impermanenței vieții – așa cum tranziturile lui Saturn, Jupiter și Pluto prin Capricorn, în același timp, au fisurat cadrul social, guvernele și economia.

Eclipsa cade pe Soarele SUA, sporind despărțirile și schimbările, dezvăluind adevăr după adevăr – un prevestitor al SUA apropiindu-se de revenirea karmică Pluto – prima de la Părinții Fondatori

În fiecare an, în prima săptămână a lunii iulie, o poartă sacră a energiei este activată între Pământ și Sirius, aducând vibrații crescute și avansare spirituală. Această stea strălucește de 23 de ori mai puternic decât propriul nostru Soare și este cunoscută sub numele de Soarele spiritual al Pământului. În perioada 3 – 7 iulie, Sirius se deplasează cel mai aproape de Pământ și cu propriul nostru Soare mai departe, energia siriană este capabilă să curgă liber către Pământ, accelerând evoluția noastră.

Această eclipsă în Capricorn este un moment pentru a fi foarte blând cu sine – lumea se va simți aspră și emoțiile crude. Luna Capricorniană poate fi grea pentru cei care suntem sensibili. Cu Chiron în careu cu Soarele și Luna în Berbec și Vesta, în conjuncție cu Soarele, rănile din copilărie și problemele familiei au nevoie de vindecare. Întrucât aceasta este ultima eclipsă din aceste semne timp de 9 ani, acordați-vă timp să priviți înapoi și să recunoașteți cât de bine ați reușit să dezvoltați un sentiment interminabil de securitate personală, chiar și în mijlocul unor controale implacabile de realitate dură, șocuri de viață și tulburări. Înțelegeți acum cât de important este crearea și oferirea unui sanctuar.

Luați-vă un răgaz să priviți înapoi în viața voastră din 2018, observând unde au avut loc pierderile mici și mari în sufletul vostru, apoi îmbrăcați un ultim simbol pe paltonul vostru de cicatrici. Recunoașteți că unele modalități de înaintare au fost blocate. Că unele dintre speranțele și visele voastre au fost zdrobite. În timp ce aceste experiențe v-au adâncit rezistența, individualizarea, încrederea în sine, trezirea, acestea sunt, de asemenea, pierderi profunde și trebuie să fie suferite ca atare. Întrebați-vă: Unde sunt locurile care trebuie amintite, marcate și apoi lăsate în urmă?

Simbolul Chandra pentru Eclipsa Lunară Capricorn 14:
Mărgele sculptate din os uman

„Corpul poartă amintiri din fiecare lume prin care am trecut vreodată. Aceste șiruri de memorie sau mărgele ne leagă de Pământ. Ne simțim fixați la fața locului, responsabili de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru – cumva cel responsabil. Căci purtăm memoria și moștenirea continuă a fluxurilor de mister străvechi și ale modurilor de cunoaștere uitate. Purtăm comorile intacte. Face ca totul să conteze. Înseamnă că nu ne putem îndepărta de noi înșine sau de soarta noastră pentru o clipă; suntem siliți să ne împlinim jurământurile și să aducem în această lume conștiința falnică și rezonanța stranie a uriașilor, a strămoșilor, a celor mari, a căilor interioare. Niciodată pierdut; imposibil de uitat.” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Berbec – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Dintre toate semnele, ai un sprijin planetar puternic și spate sus. Planeta ta personală, războinicul Marte este acum din nou în Berbec, reîncărcându-ți bateriile și oferindu-ți motivație și concentrare. Aceasta este o ședere rară, prelungită, de 6 luni – ultima dată când s-a întâmplat a fost în 1988 – așa că pentru toată această putere de foc suplimentară vei avea nevoie de ceva timp. Mergi cu atenție până când vei stăpâni arta gândului mai întâi, acționează mai târziu – fără riscuri majore. Doar pentru că vrei să apuci lumea de ceafa gâtului, nu înseamnă că va și merge alături de tine. Factorizează ultima eclipsă din 3, pe 5 iulie, activându-ți viața profesională / personală și pășește cu atenție. De duminică, 12 iulie, poți auzii câteva știri pe frontul carierei care îți vor schimba opțiunile. Cineva ar putea pleca – ai putea fi chiar tu – dar nu fă nimic decât după ce praful de eclipsă s-a așezat.

Ardere pe toți cilindrii.

Taur – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Eclipsa lunară de duminică este un moment pentru a fi foarte blând cu tine însuți. Este ultima dintre cele 3 eclipse de carte sălbatică în 6 săptămâni (!), îar repercusiunile se vor propaga chiar până în decembrie și mai înainte. Toate formele de comunicare sunt extrem de importante în această săptămână, cu persoanele din jurul tău care se simt sensibile sau iritate, fiecare cuvânt contează – deci verifică textele, postările sau e-mail-urile înainte de a le trimite. Ascultă mai mult decât vorbești. Construiește raporturi oriunde poți. Creșterea volatilității, planeta energetică Marte este în propriul semn al Berbecului înflăcărat, astfel încât alții vor dori ceea ce își doresc ei acum și probabil vor fi pregătiți pentru asta. Cu Războinicul în cea mai adâncă parte a graficului tău, unele emoții profunde au nevoie de eliberare. S-ar putea să simți nevoia să te retragi în locul tău sigur pentru a visa, reflecta, jurnaliza sau medita. Discuția cu un prieten de încredere îți poate oferi o perspectivă mult dorită.

După cum spune Dalai Lama, fă din bunătate religia ta – față de tine și față de ceilalți.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Minunata Venus se deplasează prin Gemeni până în luna august, îmbunătățindu-ți coeficientul de atractor și reluând o viață socială mai vibrantă. Luna iulie este a ta pentru un machiaj personal – o actualizare a garderobei, poate o coafură diferită, orice vă ridică spiritele. Și asta e necesară și cu termen depășit de când pe 5 iulie, ultima dintre cele 3 eclipse de carte sălbatică în 6 (!) săptămâni, cară ceva precum o lovitură emoțională. Dacă încerci să rupi un obicei prost sau să spargi o dependență sau un ciclu de datorii, acum este momentul. Începând cu anul 2018, atât de multe experiențe pe care nu le așteptai ți-au arătat că vechile tale rutine și, în special, vechile tale moduri de gândire nu sunt turnate în piatră. Distrează-te experimentând.

Purtând vântul schimbărilor.

Rac – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Săptămâna începe cu eclipsa emoțională lunară de duminică, 5 iulie, în unghiul relațiilor tale, care ar putea duce o relație personală la un nivel nou sau ar putea să o consemnze în praful istoriei. Începând cu anul 2018, relațiile de tot felul – personale și profesionale – au evoluat, au sfârșit și au început din nou, iar această eclipsă marchează sfârșitul acelei epoci frustrante pentru tine. Acestea fiind spuse, acum nu este cu siguranță momentul pentru a emite ultimatumuri sau de a ridica probleme cleiose – lasă să se așeze praful de eclipsă triplă. Cu Maestrul Învățător Saturn în Capricorn până în decembrie, se va întâmpla o schimbare a gărzii în viața ta socială. Crescând intensitatea, războinicul Marte a revenit în sectorul carierei tale pentru a rămâne până în ianuarie 2021 și a agitat deja lucrurile. Stabilește-ți intenția de a rămâne calm și centrat indiferent de ce se întâmplă. Fii adultul din cameră și privește cum aleargă alții ca puii decapitați.

Consolidarea limitelor tale emoționale.

Leu – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Săptămâna începe cu o eclipsă lunară emoțională – a 3-a carte sălbatică cosmică în 6 săptămâni! Este ultima din serie din 2018 care ți-a concentrat atenția asupra sănătății și rutinelor. Dacă îți îmbunătățești îngrijirile personale, exercițiile fizice și obiceiurile alimentare, aceasta este momentul în care începi să simți beneficiile și ești motivat să continui. Pe de altă parte, dacă ai ignorat semnalele de avertizare, a trecut timpul pentru a programa o verificare și a începe un nou regim de bunăstare de când Maestrul de Sarcină Saturn a revenit la a 6-a Casă a sănătății și a muncii. Vei lucra din greu și va trebui să creezi un echilibru între viața ta emoțională, spirituală și munca ta. Simplificarea, delegarea și prioritizarea sunt toate tratamentele pentru melancolicul Saturn. Între timp, Venus îți îmbunătățește viața socială până în august, așa că întinde-te și conectează-te din nou cu oamenii de care îți pasă.

Aruncarea bagajului vechi.

Fecioară – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Cu planeta ta personală Mercur încă în retrogradare până pe 12 iulie, plus o eclipsă lunară emoțională la începutul săptămânii, începutul lunii iulie s-ar putea simți destul de dezorientant. Este cu siguranță momentul să apeși pe butonul de pauză și să-ți iei un timp liniștit pentru tine. Prieteni, grupuri, alianțe de tot felul urmează să fie examinate. S-ar putea să iei legătura cu prieteni vechi cu care ai pierdut legătura sau ți-ai dat seama că unii oameni pe care i-ai considerat prieteni buni te drenează, mai degrabă decât să te susțină. Eclipsa de duminică încheie o fază a evoluției creative care se dezvoltă de la sfârșitul anului 2017 – este timpul să treci de la ucenic la maestru, să te bazezi pe temelia meseriei, artei sau afacerii tale și să crești. Cu Maestrul Saturn înapoi în tandem cu Pluto și Jupiter pentru următoarele câteva luni, provocarea ta este să construiești ceva durabil și semnificativ. Scurtăturile vor fi contraproductive.

Joacă totul la 100%.

Balanță – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Săptămâna începe cu a 3-a eclipsă de carte sălbatică în 6 săptămâni! Asta îți spune că schimbarea este numele jocului și trebuie să devii un jucător principal. Eclipsa emoțională lunară va aduce din nou probleme în legătură cu locuința, familia sau tribul, pentru rezolvare. Saturn subliniază nevoia de a-ți asuma responsabilitatea și de a construi fundații super-puternice. S-ar putea să te gândești la o mutare a casei sau să iei în gazdă o rudă mai în vârstă sau să pleci de acasă de tot. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie, fiindcă, cu Mercur retrograd în zona ta de carieră, lucrurile la locul de muncă s-ar putea aranja cu un efect de impact asupra ta. Nu ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie măreață. Cealaltă schimbare a factorului este Marte în zona ta de relații până în ianuarie 2021. Acest lucru ar putea aduce pasiune și reaprinde un parteneriat sau duce la argumente și dezacorduri înflăcărate.

Cheia pentru navigarea în luna iulie este să-i păstrezi la bord cu planurile tale, pe toți cei care contează.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Deși energia este volatilă acolo, pentru tine ca Scorpion, eclipsă lunară de duminică și Mercur retrograd afectează amândoi semnului de apă al Racului, deci ar trebui să simți o anumită protecție împotriva asprimii emoționale și a controalelor realității. Rămâi flexibil și calm și lasă-i pe toți ceilalți să alerge ca niște pui decapitați. Eclipsa de carte sălbatică se află în unghiul tău de comunicare, a fraților și vecinilor, așa că pot exista câteva noutăți din această arie. Cu Saturn înapoi în această parte a graficului tău, în conspirare cu marii atacanți Pluto și Jupiter pentru următoarele luni, dacă ai studiat, te-ai instruit sau ai înființat o afacere, este timpul să faci teste intr-un cadru al realității. Folosește impulsul pe care planeta ta personală războinicul Marte ți-l oferă în Berbec pentru a te împuternicii în timpul tău preintre cererile existente.

Focus, focus, focus.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

“Show me the money!” este mantra ta între acum și sfârșitul lui decembrie. Maestrul sarcinilor, Saturn, a revenit acum în zona ta de venituri împreună cu atacanții Pluto și Jupiter, la fel cum eclipsa de duminică se încadrează în aceeași parte a graficului. Ar putea marca sfârșitul unei surse de venit sau o scurgere în contul tău bancar. Oricum ar ieșii, este timpul să te uiți la linia de jos – din nou și fă o curățenie de primăvara în planurile de pensii, active, asigurări și datorii. Ești peste cheltuieli sau peste angajamente? Ești sub incidență sau te subevaluezii? Nu este un moment pentru a investi, ci pentru a economisi. Jupiterul expansiv te poate ajuta să îți dezvolți arborele de bani, dar trebuie să fii tu cel care pune lucrările la cap. În timp ce vei deveni real, există câteva vești bune. De la colegul de semne de foc, Berbec, Marte îți revigorează unghiul de plăcere și creativitate ca niciodată, la fel cum minunata Venus aprinde un foc în relația ta intimă.

Sortează elementele de bază și bucură-te de timp cu cei pe care îi iubești.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Câteva vești bune. Planeta ta personală, Maestrul Saturn, se întoarce în Capricorn, în conspirare cu marii atacanți Pluto și Jupiter pentru următoarele 6 luni, oferindu-ți sprijin practic și susținere în timp ce te îndrepți spre o nouă etapă a vieții. Factorizează, de asemenea, că duminică, 5 iulie, săptămâna începe cu o eclipsă lunară – tot în Capricorn! Aceasta este cea de-a 3-a eclipsă de carte sălbatică în 6 săptămâni, așa că dacă te simți dezorientat, alătură-te clubului. Aceasta este ultima dintre cele 9 eclipse de peste Capricorn / Rac începând din 2018 și te pregătesc pentru noul ciclu de 28 de ani. Acum este momentul să fii foarte blând cu tine – lumea se va simți aspră și emoțiile crude. Ia-ți un răgaz pentru a privi înapoi și a recunoaște cât de bine ai reușit să dezvolți un sentiment interior de nezdruncinat al securității personale, chiar și în mijlocul unor controale neobișnuite de realitate, șocuri și tulburări de viață. Înțelegi acum cât de importantă este crearea și oferirea unui sanctuar. Cu Marte în unghiul tău de casă și familie pentru următoarele 6 luni, ai putea să te gândești la o mutare a casei sau chiar să lucrezi de acasă. Membrii familiei ar putea sosi și alții pleca.

Păstrează toată lumea în buclă și răspândește dragostea.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Vestea de bun venit este că Venus în semne de aer, Gemeni, îți liniștește calea până în august. Indiferent ce se întâmplă în jurul tău, profită de toate șansele pentru distracție, râs, plăcere pe care le poți prinde. Intră în natură dacă poți, fă ceva fizic doar pentru plăcere. Împreună cu Venus, Saturn ridică, de asemenea, o greutate de responsabilitate de pe umeri în timp ce se îndreaptă înapoi în Capricorn până în decembrie. Asta îți lasă un spațiu de 6 luni înainte ca viața să se schimbe din nou. Între timp, pe 5 iulie sosesc ultimele 3 eclipse în 6 săptămâni și, din fericire pentru tine, ca Vărsător, pare să îi afecteze pe cei din jurul tău mai mult decât în mod direct pe tine. Ajunge la un sfârșit o saga legată de sănătatea ta, care a început în decembrie 2017. S-ar putea să descoperi că o problemă a dispărut din proprie inițiativă sau să întâlnești un vindecător care sugerează o abordare radical utilă. Îți dați seama că pentru a trage focul pe toți cilindrii, trebuie să ai grijă de bunăstarea ta, în loc de întâmplare.

Miroase trandafirii.

Pești – Horoscop săptămânal – 05-12.07.2020

Cu Soarele și Mercur, amândoi în colegul de semn de apă, Rac, iulie va fi o lună minunată pentru distracție, joc, timp liber și romantism. O eclipsă lunară emoțională de duminică, 5 iulie, îți concentrează gândurile asupra prietenilor, grupurilor, comunității și alianțelor tale. Subliniind schimbările din această parte a vieții tale, Saturn este acum din nou în pas cu mari atacanți Pluto și Jupiter care sugerează că ai o decizie de luat. S-ar putea să fie legarea permanentă a legăturilor cu un grup sau organizație sau biserică – tu te-ai mutat, dar ei nu au făcut-o. Dacă ești tu cel care pleacă, altcineva o va face, însemnând că trebuie să te intensifici și să-ți asumi mai multă responsabilitate. Dar nu este vorba doar de datorie – ideile tale creative vor avea foarte multă cerere și vor fi distractive. Dacă este o organizație profesională, asigură-te că ești apreciat și, de asemenea, recompensat pentru contribuția ta.

Captează-ți ideile înainte să treci pe lângă ele.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0