Legea Cauză-Efect în acțiune – 12-19.07.2020

Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Astrologia din această săptămână înseamnă afaceri. Aceste 3 eclipse, una după cealaltă, încasează o adevărată taxă emoțională, iar rezistența noastră este testată mereu. Eclipsa solară din 21 iunie a fost în Rac, duminică trecută eclipsa lunară de 5 iulie a căzut peste Capricorn / Rac, iar Luna Nouă care se apropie pe 20 iunie se află în Rac, ceea ce înseamnă că problemele de siguranță și securitate personală sunt în joc.

Duminică, 12 iulie, posturile lui Mercur se îndreaptă direct în Rac, urmate de războinicul Marte din Berbec, care se întâlnește cu Chiron, miercuri, 14. Marte are tendința de a arunca o potrivire aprinsă în orice grămadă de legătura pe care o găsește, astfel încât lucrurile pot escalada rapid, în mai bine sau mai rău. Marte inconștient se manifestă ca furie, volatilitate, agresivitate, deci alege curaj, inițiativă și voință iscusită în loc de voință puternică

Conjuncția lui Marte cu Chiron înseamnă că prezența lui va fi resimțită prin teme chironice – sănătate, vindecare, lupte cronice, falimentare umană și predarea a ceea ce trebuie să înveți.

O posibilitate este ca numerele COVID să poată surveni din nou în iulie, în special cu Marte care provoacă focul Chiron-în-Berbec și amplificat de eclipsa lunară.

Ridicând miza din punct de vedere politic și personal, Soarele se opune lui Jupiter pe 14 iulie, apoi lui Pluto, pe 15 iulie, în semnul guvernului de Capricorn, înainte de a face un careu cu perturbatorul Eris – mecanismul din spatele blocării și suspendării vieții așa cum o știam.

În cele din urmă, Venus în Gemeni se opune Marelui Atractor Karmic, cea mai puternică sursă de radiații electromagnetice din universul cunoscut, Marele Atractor îndoaie atât spațiul cât și timpul, oferind o viziune simultană asupra trecutului, prezentului și viitorului. Dilemele de soartă și liber arbitru vor crește, cum ar fi cei care refuză să îi protejeze pe ceilalți purtând o mască sau încălcând restricțiile de blocare.

Simbolul Chandra pentru Marte împreună Chiron, 10 Berbec:
Rădăcinile unui copac împletit în jurul unei statui a unei femei dezbrăcate

„Robia și libertatea merg uneori mână în mână. Robia este fidelă modelului, previzibilului, prinsă în obiceiuri și tendințe lăsate perpetuu să crească ca buruieni. Libertatea este că, pe măsură ce te întâlnești puternic în mijlocul acestor modele vechi de oboseală de comportament, intri în legătură cu o flacără rapidă a recreației de sine, stimulată și forțată de a fi la mila modelelor necruțătoare. Acest impuls de a te face să te depășești este fervent puternic, curajos, pregătit și dispus. Lucrurile vechi mor greu. Prin urmare, sunteți angajați într-o bătălie plină de tip lung între idealurile, impulsurile și dorințele retrogresive și progresive. Ambele părți sunt atât de entuziasmate și de intenția bruscă, încât aceasta devine o bătălie de rău. Atacul care se apleacă înapoi se va simți imun la schimbare. Voința vizionară de înaintare se simte mișcată de forțele evoluționale să nu renunțe niciodată. În cele din urmă, viitorul prevalează asupra trecutului, dar nu înainte ca cicatricile și traumatismele multiple să marcheze locul luptei pentru viața ta împotriva unui inamic implacabil interior care știe că va pierde și va lupta cu atât mai tare în consecință.” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Berbec – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Aceasta este o săptămână în care mulți dintre noi, inclusiv tu, suntem susceptibili de a avea obraz subțire, prea sensibili și supra-reactivi. Știind acest lucru înainte de timp, treci la modul gândire întâi / acționează mai apoi și gândire întâi / vorbește mai apoi. Sindromul copitei în gură ar putea pune paie pe foc. Urmează cu atenție, în jurul datei de 13-16 iulie – atunci când planeta ta personală fierbinte, Marte, intră în conjuncție cu Chiron în Berbec – poți fi mai predispus la accidente decât de obicei sau la a te simții vulnerabil emoțional. Mercur se transformă înainte de duminică 12 și pentru tine ca Berbec, a fost un Mercur retrograd complicat afectând viața acasă și mai ales dinamica familiei. Până acum, probabil că dorești doar să cureți aerul sau să ștergi tabla, dar nu presupune că toată lumea se simte la fel – praful de eclipsă nu s-a așezat întru totul și nu poți împinge elefantul din cameră înapoi sub covor.

Canalizează-ți energia în activitate fizică.

Taur – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Dacă ai trecut prin momente de provocare emoțională încă de la eclipse, o anumită ușurare este disponibilă pentru tine, întrucât Mercur se va îndrepta din nou, duminică, în Rac. Urmărește cum, una câte una, sclipirile de comunicare, firele încrucișate și neînțelegerile se netezesc atât timp cât pășești cu grijă. Orice legătură cu scrierea, editarea, dezvoltarea unui nou site web sau blog ar trebui să înceapă să se alăture. La mijlocul săptămânii, Soarele conspiră cu agenții de schimbare Pluto, Jupiter și Eris – parcă ai o altă șansă să finalizezi un proiect mare sau să completezi o calificare sau un program de studiu. Ai grijă să legi toate capetele libere. Cu Marte întâlnind Maestrul Vindecător Chiron în cea mai adâncă parte a graficului tău, ai nevoie de mult spațiu și timp liniștit pentru a te retrage. Dozele obișnuite de liniște și solitudine te vor calma. Notează-ți visele, meditează, umblă în natură și lasă-ți ritmurile corpului natural să te refacă.

Asigură-ți grijă, calm și alină-ți lozincile.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Aceasta ar putea fi una dintre acele săptămâni în care lumea din jurul tău este în criză, dar te simți neatins, în mod curios – poate în liniștea ochiului furtunii. În spatele tău și netezindu-ți calea, Venus în zodia ta îți îndreaptă atenția către toate lucrurile armonioase și plăcute. S-ar putea să îți înfrumusețezi casa, grădina sau pe tine, creând un mediu care să reflecte cine ești acum, nu cine erai înainte. Deși alții pot fi agitați, provocatori sau chiar agresivi datorită întâlnirii înflăcărate a lui Marte cu Chiron, acum după ce planeta ta personală Mercur s-a îndreptat din nou, poți alege să fii diplomatic sau să eviți dramele. La urma urmei, ai probleme mai importante, probabil financiare. Dacă încerci să iei o decizie importantă, claritatea ar trebui să revină.

Amintește-ți zicala: „Nu ceea ce se întâmplă este important, ci modul în care reacționezi la asta.”

Rac – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Ca Rac ce a fost prins între eclipsa lunară recentă din 5 iulie de-a lungul semnului tău și Luna Nouă în Rac, pe 20 iulie, emoțiile tale pot fi peste tot. Săptămâna aceasta, Soarele este în contradicție cu Saturn și Pluto în zona ta de relații, în timp ce Marte înflăcărat îl întâlnește pe Chiron în sectorul tău de carieră. Indiferent că îți place sau nu, poți fi surprins într-un fel de război de statut sau de rol cu o figură de autoritate plină de credință. Trucul este să nu încerci să treci peste ceea ce simți acceptând mai puțin decât meriți, ci lasă-ți cocktailul de emoții să transmită un mesaj important – adevărul situației și modul în care te afectează. Același lucru este valabil și pentru un parteneriat personal. Nu există o soluție pentru un sentiment, dar pentru că nu recunoaștem acest lucru, petrecem bucăți de timp și energie încercând să ne rezolvăm sentimentele schimbându-le în altele mai bune sau eliminându-le.

Tratează-ți emoțiile ca mesageri importanți ai Sinelui tău superior.

Leu – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Astrologia din această săptămână, care se întâmplă între o eclipsă lunară aspră și o Lună Nouă bruscă pe 20 iulie, are câteva aspecte grele între planete. Soarele se opune lui Saturn și Pluto, în timp ce Marte înflăcărat este în conjuncție cu Chiron, indicând mai multe verificări ale realității și necesitatea de a lua unele decizii dificile. Acest lucru se aplică atât colectivului, cât și personal. Este un sezon al alegerilor grele pentru a șterge calea pentru perioade mai progresive. Din fericire, Mercur se transformă din nou duminică, 14 iulie, și poți începe să dezactivezi orice eroare la locul de muncă. Un mic farmec te însoțește și Venus în unghiul tău de aliați și ajutoare ar trebui să-ți netezească calea. Reține că Soarele traversează adâncul celei de-a 12-a Case, în Rac, până pe 22 iulie și asta este întotdeauna perioada anului în care bateriile tale sunt descărcate.

Fă-ți timp să te reîncarci și să te restaurezi.

Fecioară – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Se pare că există două teme mari asupra cărora să te concentrezi în următoarele 6 luni, indiferent ce se întâmplă sau nu se întâmplă în jurul tău. Unul explorează lumea ta interioară, viața ta interioară și descoperi că este mult mai vast decât ceea ți-ai imaginat vreodată, iar celălalt te eliberează de temerile vechi și credințele negative despre arta și opera proprie. Cu Marte acum în casa ta ocultă până în ianuarie 2021, este vorba despre săparea a tot ce a fost ascuns și de a descoperi comoara în ceea ce ai împins în umbre. Între timp, Pluto, Jupiter și Saturn, traversând și re-traversând unghiul de creativitate, dezmembrează radical toate blocurile vechi spre libertatea ta de exprimare, multe dintre ele fiind imprimate în copilăria timpurie. Erupe ca o dorință de a izbucni și de a crea doar de dragul său și creează propriul său moment de neoprit.

Au trecut ani de zile pentru a ajunge la acest punct de descoperire – deci ieși în drumul propriu.

Balanță – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

E un bagaj destul de mixt pentru tine săptămâna aceasta, Balanță, dar cel puțin nu te vei plictisi! Pune tot ce scriu în cadrul ultimei eclipse de pe 5 iulie, care abia începe să schimbe lucrurile la locul de muncă sau în afacerea ta. Este posibil ca data exactă să fi dispărut, dar efectul domino abia începe. Mercur se întoarce din nou încet, duminică, 12 iulie, așa că este posibil să începi să descurci unele dintre firele încrucișate din vremurile recente. Cu toate acestea, Marte înflăcărat se ciocnește cu Chiron, marți 14 iulie, iar alte persoane au mâna superioară și se pot simți pregătiți pentru un argument sau o confruntare. Subtilitatea va fi aruncată pe fereastră în căldura momentului. Consideră că este un moment bun pentru a te aclimatiza la puterea de foc suplimentară, pe care Marte ți-o oferă chiar până în ianuarie, și exersează super-puterea de a crea raport cu toți cei care îți traversează calea. Asta înseamnă să fii curios de unde provin și să încerci să-i înțelegi, chiar dacă nu ești de acord cu ei. În felul acesta înveți în loc să reacționezi.

Dezvoltarea artei ascultării reale.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Praful de la eclipsa din 5 iulie încă nu s-a așezat și există o Lună Nouă, în colegul semnului de apă Rac, care se apropie de data de 20, care are un fel de sfârșit brusc scris peste tot. Adăugându-se la intensitate, planeta ta personală Marte îl întâlnește pe Chiron pe data de 14 iulie, când ar putea fi declanșate răni emoționale vechi. Aceasta pare o zi complicată pentru aproape toată lumea. Marte va traversa și re-traversa din nou această parte a graficului tău până în ianuarie 2021, așa că s-ar putea să stingi focuri pe mai multe fronturi. Pe deasupra tuturor cerințelor din timpul tău, munca pare foarte ocupată și este pe cale să devină și mai ocupată. Dacă te descoperi că abia poți gândi, concentrează-te pe priorități. Mercur se transformă din nou pe 12 iulie, astfel încât unele dintre firele încrucișate și obiectivele încrucișate din ultimele săptămâni se vor dezlănțui magic singure. Cel mai important cadou pe care ți-l poți oferi este să-ți îmbunătățești bunăstarea fizică, mentală și emoțională în cât mai multe moduri plăcute.

Renunțând la dramă.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

2020 se dovedește a fi totul pentru tine ca Săgetător și această tendință durează până la sfârșitul lunii decembrie, deci nu îți băga capul în nisip și sperând că va dispărea. Acest tip de negare sau de gândire magică doritoare va fi costisitoare și contraproductivă. S-ar putea să simți înțepăturile financiare ale lui Saturn în raport cu ceva pe care ți-ai pus inima, cum ar fi o călătorie, o mutare în casă sau o aventură. Ți-ai făcut sumele și nu se adună. Cheia este să fii real și să fii ultra-hotărât să găsești noi modalități de a-ți extinde fluxul obișnuit de venit. Și o veste bună este că planeta de acțiune Marte îți va impulsiona casa a 5-a a creativității. S-ar putea să câștigi bani într-un singur rol, dar abilitatea, calitățile și experiența ta de viață ți-au oferit încă alte multe modalități de a adăuga valoare altora și apoi ție. Gândește-te în ceea ce privește o afacere secundară și nu trece cu vederea ceea ce partenerul sau un partener ar putea aduce la masă.

Ai mai multe resurse decât crezi.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Te afli într-un teritoriu nou între eclipsa de 5 iulie în semnul tău și o Lună Nouă care se apropie în semnul opus, care este în contradicție cu Saturn, Pluto și Jupiter din Capricorn. Acest lucru sugerează că emoțiile tale sunt aproape de suprafață și se joacă în relația ta personală, cea mai intimă, precum și în viața de familie. Toată lumea se va simți mai sensibilă, mai agitată sau provocată în această săptămână, așadar pășește ușor, atât cu propriile sentimente, cât și cu ale celorlalți. Acum te confrunți cu războinicul Marte care traversează cel mai jos punct al graficului tău, între acum și ianuarie 2021, iar potențialul de rupere ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a te obișnui. Pe sau în jurul datei de 14 iulie, când Marte se întâlnește cu Chiron, așteaptă-te la câteva conversații aprinse acasă ce se concentrează pe prioritățile diferite ale membrilor familiei. Vechile resentimente și nemulțumirile ar putea ieși din lucrările de lemn. Cheia rezolvării acesteia este prin canalizarea excesului de energie în activitate. Așteaptă până după Luna Nouă în Racului, pe 20 iulie, pentru a lua o decizie permanentă despre un parteneriat – încă nu ai imaginea completă.

Bunătatea câștigă peste argumente, de fiecare dată.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Se întâmplă atât de multe dincolo de limitele conștientizării tale… Acum că Saturn i s-a alăturat lui Pluto și lui Jupiter în camera ascunsă a motoarelor din graficului tău, o mare curățare și săpătură a peisajului psihicului tău intră în ultimele luni. Indiferent dacă îți dai seama sau nu, te afli în proces de a te de-hipnotiza de la condiționarea veche și de respectarea rigidă indubitabilă la credințele și valorile imprimate în copilărie. Promisiunea eliberării reale este la doar 6 luni distanță când Saturn și Jupiter se combină în Vărsător. Între timp, în jurul datei de 13-15 iulie, când Marte se întâlnește cu Chiron în unghiul tău de legătură, observă doar ce răni vechi sunt declanșate, astfel încât să le poți vindeca o dată pentru totdeauna. Aceasta este arta ruperii modelului, așa că dacă furia sau refuzul de a coopera este răspunsul tău obișnuit la a fi provocat, schimbă-l în curiozitate.

„Am făcut atunci ceea ce știam să fac. Acum știu mai bine, mă descurc mai bine.” – Maya Angelou

Pești – Horoscop săptămânal – 12-19.07.2020

Mai degrabă ca Săgetătorul, finanțele tale devin o pre-ocupație. Cu acțiunea planetei Marte în cea de-a doua casă a veniturilor obținute, până în ianuarie 2021 și în Berbecul de pionierat, este posibil să ai nevoie sau să dorești să vii cu câteva modalități inovatoare de a atrage bani. Din fericire, planeta de comerț Mercur avansează duminică, 12 iulie, stimulându-ți creativitatea și ajutându-te să te gândești la harta sau la ideile de posibilități captivante. Dezavantajul acestui lung pasaj pe Marte este dorința de a cheltui, a cheltui, a cheltui ca și cum ar ieșii din modă să faci achiziții aleatorii cu impulsuri pe care nu ți le poți permite. Așadar, mai întâi, ascunde-ți cărțile de credit și fă un audit al talentelor, abilităților, calificărilor, experienței de viață și pasiunilor tale pentru a găsi un mod de a le împacheta pentru a crea valoare adăugată pentru ceilalți și pentru tine. Nu uita să îți prețuiești serviciile pentru a-ți potrivi valoarea.

Spune „la revedere” la sub-câștig.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0