Ieșind din tunelul Triplei Eclipse – 19-26.07.2020

Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Luni 20 iulie, ieșim în cele din urmă din tunelul cu triplei eclipse, în care am intrat la Luna Nouă în Gemeni, pentru a găsi un peisaj schimbat. Aceasta este o puternică poartă magnetică către a doua jumătate a unui an epocal, care culmină cu transformarea acvariană decembrie-ianuarie.

Această Lună Nouă, la 28° Rac, este ceva dintr-o casă interioară – mantra ezoterică pentru Rac este: „Construiesc o casă luminată și acolo locuiesc.”

Acesta este deznodământul cărții Eclipsa Solară din 21 iunie și această Lună Nouă din 20 iulie, la 0° Rac și 28° Rac, înseamnând că timpul este pregătit pentru vindecarea somatică, pentru eliberarea locului sufletesc tandru în care psihicul tău se întâlnește cu corpul tău fizic purtând cele mai profunde emoții. Există un sentiment de ușurare și eliberare la această Lună Nouă, fiindcă este în sfârșit sfârșitul tunelului triplei eclipse, dar nu ești niciodată departe de o verificare a realității, întrucât Soarele și Luna se opun exact lui asprului Stăpând al Timpului și Karmei.

Lunile Noi semnalează întotdeauna un nou început și acesta este deosebit de amar, fiindcă începeți să simțiți ceea ce nu v-ați putut permite să simțiți în ultimele 6 luni dure de prăbușire, frică colectivă și blocare. Gândiți-vă doar la uzura și trauma continuă fizică și emoțională pe care le-ați suportat în această viață prezentă a voastră. Cu toții avem nevoie de o oarecare blândețe acum. Cu toții avem nevoie de vindecare. Cu toții avem nevoie de odihnă. Începe cu a fi mai amabili cu noi înșine și apoi a fi amabili cu ceilalți, făcând saltul către încrederea în viață, din nou.

Această Lună Nouă sensibilă la apă formează o Mare Cruce Cardinală între Soare / Lună, Saturn, Pluto și Jupiter până la Eris și Haumea. Acestea sunt toate greutățile cerești cu puterea de a schimba conștiința colectivă. Haumea este la fel de important și la fel de puternic ca Pluto. Acum sunt aliniați cu Soarele / Luna în Rac profund personal. Nu există nicio scăpare din realitatea că tulburările sociale ireversibile au ajuns la ușa ta din față – personalul este într-adevăr cel politic și invers.

Rețineți că Chiron, Eris, Jupiter, Saturn, Pluto și Neptun sunt toți retrograzi până în toamnă și că Marte intră în umbra lui retrogradă pe 25 iulie. Aceste 3 eclipse au tras înapoi voalul și v-au arătat un Înainte și un După definite. Nu există nicio revenire la viața de dinainte de virus – trecutul este cu siguranță o țară diferită.

Din august până în decembrie, calendarul va fi remarcabil. Suntem în ochiul furtunii… trecând prin ochiul acului… de la ceea ce a fost, la ceea ce este, la ce urmează să devină. Toate fantomele trecutului ne prind. Suntem în a doua jumătate amplificată a acestei călătorii sălbatice sacre din 2020, iar etericul va deveni destul de fizic.

Simbolul Chandra pentru Luna Nouă RAC 28:
O peșteră cutremurătoare pe malul unui râu.

„Știind în interior unde să mergem, ce să facem, cum să o facem și unde duce totul. Aveți o facultate specială pentru clarviziune karmică sau sesizare a destinului individual și colectiv – teritoriu care trebuie parcurs. Plasat strategic în miezul topit al dilemei mondiale pentru a-și aminti cum să-l înțelegeți corect. Condusă de o forță de voință care este copleșitoare. Sunteți îndrumat să fiți la locul potrivit la momentul potrivit pentru a prinde în derivă marea spre care toți înotăm. În mod inconștient și super conștient în legătură și în ton cu ceea ce se întâmplă. Conștient, mersul pe o adâncime între înălțimi și adâncimi și niciodată sigur în timp ce ești sigur. Având o invitație destinată gravată de a participa la maxim în ciclurile colective de reînnoire și de a rămâne în interiorul locului tău de putere. Căci ați acumulat o conștientizare considerabilă în ceea ce privește acest moment al deciziei și această urcare verticală.” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Ca întotdeauna, puteți alege să curgeți cu acest lucru în calmul Punctului Zero, sau să luptați cu curenții în fraul haotic al furtunii. Știți că este un efect global. Nu o lua personal sau problematic; odihnește-te și deconectează-te. Pământul și legarea la pământ în natură vă vor reface câmpul de energie risipit.

Berbec – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

În ultimele săptămâni, sectorul tău de acasă a luat o ciocăneală de la două eclipse creând tulburări și schimbări. Dar fii curajos fiindcă luni, 20 iulie, Luna Nouă anuală în Rac arată ca-ți va oferii un nou început. Înainte de a sari direct în deblocarea cu ridicata sau a face planuri pentru a te muta acasă, acordă-ți spațiul și timpul necesar pentru a-ți înțelege sentimentele. Ultimele luni au fost brutale, odată cu rollercoaster-ul eclipselor din spatele tău, așa că permite-ți să eliberezi cât mai mult stres. Cu Marte înapoi în propriul tău semn, revigorându-ți motoarele, dacă te-ai apăsat prea tare, este timpul să înveți diferența dintre voința puternică și voința iscusită. Pe 22 iulie, Soarele se mută în Leu timp de patru săptămâni și o parte din credința ta în viață revine.

Epuizându-te să te mai eschivezi.

Taur – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Luna Nouă, luni 20 iulie, se va simți ca o ușă care se închide definitiv în spatele tău, separând trecutul recent de noul peisaj în care te regăsești. Aceste trei eclipse de carte sălbatică s-au schimbat mai mult decât știi și, pe măsură ce schimbarea este un job interior, noile tale atitudini, credințe și abordări în viață te vor propulsa în sus și înapoi. Cu stăpânul timpului și karmei, Saturn, în joc, ești invitat să joci un joc mai mare pe un câmp mai mare. Timpul tău de a fi un ucenic sau student perpetuu este bine și cu adevărat dispărut, așa că leagă fiecare capăt liber pe care îl poți găsi, completează proiecte și curăță ardezia. De miercuri 22, pe măsură ce Soarele intră în a patra casă pentru o lună, acasă poate începe să se simtă restrictiv și nu un sanctuar. Întoarce-te și conectează-te cu prietenii și grupurile pentru a obține o informație atât de necesară.

Trucul este să știi când ceva este bine și cu adevărat terminat.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Luna Nouă în Rac, de luni, se află vizavi de Saturn în Capricorn, ceea ce sugerează că problemele legate de propria valoare, încredere în sine și venituri vor reapărea. Asta a fost o temă recurentă din decembrie 2019, așa că, acum, cu trei eclipse în spatele tău, este posibil să fi găsit o cale prin toate acele vechi imprimări negative. Observă dacă cineva de încredere îți oferă un feedback pozitiv și, în loc să-l periezi, gândește-te. Ar putea fi adevărat? Și dacă este, ce te eliberează pentru a fi, a face sau a crea? Asigură-te că sortezi erorile financiare în această săptămână, fiindcă, cu Venus în Gemeni și alunecosul Neptun în Pești, poți purta ochelari cu nuanțe de trandafir pe o anumită achiziție, investiție sau contract. Ferește-te să cumperi ceva ca o distragere de la sentimentele tale.

Să știi ce ai, ce datorezi și ce ai nevoie.

Rac – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Ia un respiro de bunvenit ușurare! La Luna Nouă de luni în semnul tău, părăsești în sfârșit tunelul de eclipsă triplă, care a fost atât de drenant, complicat și solicitant. Aceasta este cea de-a doua lună nouă în zodia ta pe anul acesta – prima a fost eclipsa solară 0 Rac pe 21 iunie – și asta arată mai degrabă ca un sfârșit brusc de vreun fel. Cum Saturn se opune exact Soarelui / Lunii, dacă începi ceva nou, va fi nevoie de răbdare pentru a-l crește în potențial. Este posibil să închizi ușor în sfârșit și ferm ușa unei relații anume sau să negociezi un nou contract de muncă care să reflecte mai bine valoarea ta. Granițele de toate tipurile au nevoie de consolidare. Luminându-ți starea de spirit, miercuri, 22 iulie, Soarele intră în Leu și gândurile tale se îndreaptă spre vacanțe, călătorii și relaxare.

E timpul să te oprești și să miroși trandafirii.

Leu – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Pentru tine ca Leu, a fost un sezon de eclipse solicitant și drenant din punct de vedere emoțional și nu poți continua să continui – ceva trebuie să dea. Săptămâna aceasta, lasă-te să ai ceva spațiu, ceva pace și ceva timp pe cont propriu pentru a-ți permite să iasă la suprafață emoțiile. Fii ultra-legat de tine. Luna Nouă a zilei de luni, în cea mai adâncă parte a graficului tău, este probabil să se simtă destul de bruscă, ducând ceva la final. Sau poate fi chiar un caz de lovire a fundului de stâncă într-un aspect al vieții tale. Dacă ai simțit că ți-ai pierdut calea sau ai fost într-un gol, fii curajos – în următoarele câteva luni, ceva spiritual, creativ și imaginativ va ieși din căutarea sufletului. Întrucât această Lună Nouă este supravegheată de maestrul de sarcină Saturn, trebuie să păstrezi un echilibru între muncă, casă și viața ta spirituală. Tratează orice tip de bombăneală de sănătate și scăpă-te de tot ceea ce consumă timp sau este neroditor.

Luminează-ți sarcina.

Fecioară – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Dacă luna iulie până acum s-a simțit mai degrabă fără scop sau ca stop/start, ultima săptămână va schimba ritmul. Luni, 20 iulie, Luna Nouă în Rac marchează destul de brusc ieșirea din tunelul triplei eclipse. Cu Maestrul Învățător Saturn, vizavi de Luna Nouă, este timpul să închizi o perioadă de ucenicie creativă și să te ridici pentru a-ți revendica vocea și propria autoritate. Cu Pluto și Jupiter în spatele tău, creșterea este asigurată atât timp cât jucați totul la 100%. Amintește-ți că minunata Venus se află în zona ta de carieră și vizibilitate publică până pe 7 august, ceea ce îl face un moment excelent pentru a te prezenta la un spectacol de artă, a începe un blog, a publica o carte, a lansa un site web sau a revendica o promoție. Este posibil să decizi chiar să duci o relație strânsă la nivelul următor, întrucât această energie se referă la angajament.

Recompense pentru eforturile depuse.

Balanță – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Luna Nouă, luni 20 iulie, marchează ieșirea din tunelul triplei eclipse, dar înainte de a ofta de ușurare, acesta nu este o ordinară Lună Nouă, ci chiar opusul. Cu amprentele Maestrului Profesor Saturn peste tot, se simte că o ușă se trântește. Este timpul să îngropăm trecutul și să așteptăm cu răbdare să se desfășoare următorul capitol. Cu Luna Nouă în culmea graficului tău, s-ar putea ca cineva din autoritate la locul de muncă să plece, creând ceva ca dintr-un hiat. În același timp, se întâmplă schimbări la domiciliu sau în cadrul tribului și familiei tale care vor continua până la sfârșitul lunii decembrie. Decat să aștepți până se întâmplă, vino cu ideile tale. Acest lucru ar putea avea legătură cu decizia de a lucra de acasă sau de a muta casa sau de a-i reduce dimensiunea.

Aducându-i pe toți la bord cu planurile tale.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Tunelul triplei eclipse se încheie în sfârșit cu Luna Nouă de luni, în Rac, și ieși într-un peisaj schimbat, atât interior cât și exterior. Axa ta de percepție și creștere expansivă a fost zguduită de evenimente în afara controlului tău. Opinia ta despre lume, credințele și circuitele mentale au fost provocate să se actualizeze. Ai nevoie de forme noi de introducere și de noi mijloace de auto-exprimare. Această Lună Nouă nu este una ordinară, nu cu lapte și miere, ci mai degrabă ca o ușă care închide brusc un capitol din viața ta. Cu amprentele dure ale lui Saturn peste tot, se pare că va trebui să aștepți puțin înainte să vezi ce va aduce viitorul. Pe măsură ce descoperi, este posibil ca unele dintre acele mari întrebări pe care le-ai ignorat până acum să fie necesar să le adresezi. Acestea sunt legate de nevoia ta primordială de a aparține și, uneori, de a controla. Fiindcă sentimentul de sine este perturbat, la fel sunt și relațiile tale.

Fii la curent cu tine însuți.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Luni, 20 iulie, vezi lumina de la capătul tunelului eclipsei. Cele trei eclipse de cărți sălbatice ți-au zguduit finanțele și acum știți că într-adevăr nu există așa ceva precum un copac magic de bani. Cu toate acestea, Luna Nouă nu este începutul tău plăcut obișnuit, ci mai degrabă o încheiere bruscă a unui anumit plan sau proiect. Saturn, care călătorește încet înapoi, în a 2-a casă a veniturilor obținute, îți arată unde te-ai depășit din punct de vedere financiar și trebuie să te re-clădești și să te re-grupezi. Vestea cea mai strălucitoare este că, începând cu 22 iulie, Soarele se întoarce la semnul de foc Leu, și începi să te distrezi. Venus încă îți luminează toate relațiile strânse până pe 7 august, așa că întărește aceste legături, fă pe cineva fericit și reamintește-ți despre ce este vorba.

Fii în confort cu zicala: „Întârzierile lui Dumnezeu nu sunt negările lui Dumnezeu”.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Vestea bună este că Luna Nouă de luni marchează ieșirea din tunelul triplei eclipse. Cu toate acestea, înainte de a respira un suspin adânc de ușurare, să știi că asta nu este o Lună Nouă în Rac ordinară sau cu lapte și miere, ci mai degrabă ca o ușă trântită permanent închisă. Asta este în totalitate planeta ta personală Saturn, care se opune Soarelui și Lunii din Capricorn. Asta sugerează că va trebui să trasezi o linie în nisip într-o relație particulară – personală sau profesională. Dacă da, nu ezita. Cu Marte acum în unghiul de acasă și de trib până în ianuarie, dinamica relațiilor se schimbă. Din fericire, începând cu 22 iulie, Soarele intră în foc, în timp ce Venus și Neptun fac muzică frumoasă împreună. Este timpul pentru o distracție bine păstrată, destindere și timp liber.

Oprește-te și miroase trandafirii.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Luna Nouă de luni, în Rac, marchează ieșirea din recentul tunelul triplei eclipse și ieși într-un peisaj interior și exterior foarte diferit. Acestea fiind spuse, nu te aștepta ca asta să fie obișnuita „Lună nouă / început nou”, este mai mult ca un sfârșit brusc decât ca un nou început. Cineva ar putea pleca – un coleg de muncă sau un prieten de lungă durată. Ceva cu care te-ai asociat de ceva vreme se poate opri. Oricare ar fi, odată cu Saturnul care guvernează Luna Nouă, acceptă și mergi mai departe. Îți limpezește terenul pentru o nouă perioadă de 28 de ani începând din decembrie. Din fericire, miercuri, 22 iulie, Soarele intră în Leu, semnul tău opus pentru luna următoare, strălucind căldură, dragoste și lumină asupra relațiilor tale cele mai apropiate. Profită de moment și lasă-ți copilul interior să se joace, a fost reținut într-un spațiu mic prea mult timp.

Simte iubirea.

Pești – Horoscop săptămânal – 19-26.07.2020

Eclipsele recente ți-au concentrat atenția asupra a 11-a și a 5-a axă de contribuție creativă. Între viața personală și cea socială au existat anumite impulsuri. Cu Jupiter expansiv aici până în decembrie, investește-ți timpul în activități de grup sau în echipă unde contribuția ta va fi observată și răsplătită. Luni 22, o Lună Nouă bruscă marchează sfârșitul acestui sezon de eclipse închizând definitiv o ușă. Colaborează cu această energie recunoscând ceea ce s-a terminat cu adevărat și lăsând-o pe marginea drumului – probabil o responsabilitate care nu a fost a ta niciodată în primul rând. Între timp, până pe 7 august, minunata Venus luminează viața de acasă, în conspirație cu planeta personală Neptun, înghiontindu-te să visezi măreț. Cu Marte acum magnetizându-ți zona de bani, s-ar putea să vină cu câteva idei creative pentru a lucra de acasă.

Împrăștie pâinea peste apă…

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0