Alege onestitatea – 26.07-02.08.2020

Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Iulie se apropie de sfârșit cu Mercur într-o dispoziție dificilă, creând un aspect de careu, două pătrate și un cvadrant înșelător. Mercur în Rac este, de obicei perspicace, o energie clară, strategică, dar poate fi, de asemenea, excepțional de manipulant uneori – și acum este una dintre acele vremuri.

Luni, Mercur pătrunde în careu cu Marte în Berbecul agresiv; în timpul acestui tip de aspect, dacă nu putem obține ceea ce ne dorim prin inimă, putem alege în schimb să manipulăm inimile celorlalți, proiectând să ne facem propriul drum, indiferent de cost. Mai târziu, joi, Mercur se opune lui Jupiter, la fel și pentru entuziasmul norilor lui Jupiter și suprascrie diferitele instinctele solide ale lui Mercur în Rac. Exagerarea excesivă, deliberată sau nu, face dificilă diferențierea adevărului și chiar mai greu să acționezi în consecință.

Factorizează cvadrantul Mercur-Neptun, care apare și joi, iar lucrurile încep să arate clar încețoșate. Neptun poate aduce confuzie chiar și în cele mai bune momente, dar chiar acum grijile și anxietățile pot deveni armăsari din țânțari, făcând deciziile logice mai greu de luat decât trebuie.

Sâmbătă, Mercur se opune planetei obsedate de control, Pluto, iar acesta este momentul când talentele manipulatoare ale lui Mercur în Rac intră într-adevăr în prim plan. Minciuna, abuzul psihologic, înșelăciunea, intimidarea – toate aceste lucruri sunt la paritate pentru acest parcurs atunci când sunt reflectate de această influență astrologică. A doua zi, Soarele intră în careu cu Uranus, care sugerează de obicei acțiuni puternic impulsive, comportament rebel sau rezultate imprevizibile. Toate aceste amăgiri, trișări, minciuni și înșelăciuni pot să ne ducă undeva la care chiar nu vrem să fim până la urmă – deci alege onestitatea mai presus de toate în săptămâna aceasta.

Berbec – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Ca întotdeauna în acest an, echilibrul tău dintre partea profesională și cea personală a vieșii tale este cel mai afectat de aceste opoziții astrologice. S-ar putea să încropești un plan ingenios pentru a remedia acest lucru, dar dacă implică a minți pe cineva sau dacă ești mai puțin de 100% onest, nu o fă. Vei obține rezultate mult mai bune doar din a vorbi despre lucruri cu familia și a încerca să explici dificultățile pe care le întâmpini în crearea de timp suplimentar pentru viața de acasă. Înceracă pur și simplu.

Taur – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Gândește-te cu atenție înainte de a-ți exagera abilitățile sau de a încerca să-ți truchezi drumul printr-o calificare, interviu sau test de orice fel. Ai un talent enorm și multe abilități – nu ai nevoie să născocești nimic. În ceea ce privește studiul sau un proiect de lucru care are nevoie de rezultate demonstrabile, dacă nu ai efectuat munca necesară, va trebui să fii sincer în acest sens. Re-gândirea opțiunilor tale de gestionare a timpului ar putea fi o idee bună, astfel încât să nu mai revi în această poziție.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Nu lua nicio decizie financiară majoră săptămâna aceasta dacă o poți evita; dacă trebuie, caută mai întâi sfatul experților. Momentan lucrurile nu sunt clare în ceea ce privește finanțele tale și există un pericol să nu știi povestea completă sau cineva încearcă să te tragă pe sfoară. Cu toate acestea, asta nu este o scuză pentru a cheltui ca și cum nu ar exista ziua de mâine, . Ține în frâu cheltuielile și păstrează un control atent asupra cine știe ce despre situația ta monetară Fă lucrul responsabil, mai degrabă decât să plesnești inutil banii.

Rac – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

În viața personală, încrederea este o chestiune majoră în acest moment. În cea mai apropiată relație, este posibil să te confrunți cu probleme de putere – dar indiferent dacă ești controlat sau încerci să-ți controlezi partenerul, asta trebuie să se oprească. Cere săptămâna asta orice ajutor sau asistență de care ai nevoie și nu-ți mai băga capul în nisip pentru asta. Obsesia și gelozia sunt, de asemenea, probleme majore în dragoste în acest moment, de aceea este important să încerci să-ți păstrezi mintea clară și rezonabilă.

Leu – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Visele și idealurile tale nu se potrivesc cu viața reală chiar acum, ceea ce provoacă o cantitate mare de frustrare. Nu există soluții ușoare, așa că nu te lăsa dus cu zăhărelul de nimeni care pretinde că are toate răspunsurile. Ești vulnerabili în special la guru falsi sau la așa-numiții lucrători ai luminii cu probleme de ego. Retrage-te puțin din activitățile bazate pe credință în această săptămână, astfel încât să poți lua propriile decizii prin intuiție și încredere personală, mai degrabă decât să fii ghidat – sau ghidat eronat – de alții.

Fecioară – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Nu poți forța oamenii să facă ceea ce tu vrei ca ei să facă, în această săptămână – în schimb, va trebui să fii persuasiv. În plan social, preiei un rol principal, dar acest lucru aduce o mare responsabilitate. Verifică-ți motivele și mergi pe calea mai înaltă, în special atunci când te confrunți cu o presiune de la un egal sau când cineva te instigă să faci ceva ce știi că nu e just. În mod creativ, te confrunți cu blocaje impuse de alți oameni, dar ca semn nestatornic, știi să găsești căi legitime de jur împrejur, peste, sub sau prin.

Balanță – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Progresul în carieră se confruntă cu unele dificultăți în această săptămână, nu în special din cauza responsabilităților familiale sau a problemelor acasă, care te împiedică să lucrezi așa cum ți-ar place în mod normal. Încearcă să rămâi liniștit și doar să te relaxezi în aceste momente. Nu pierzi acum nicio oportunitate de aur acum, deși alții ar putea încerca să-ți spună altceva. Într-adevăr, nu trebuie să faci nimic săptămâna aceasta ce nu poți face la o dată ulterioară. Concentrează-te pe familia ta și pune-le nevoile pe primul loc.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Dacă vei călătorii săptămâna aceasta, vei dori să verifici detaliile foarte atent. Nu totul este tocmai ceea ce pare, iar opoziția lui Mercur indică circumstanțele care îți înfrânează planurile. Dacă trebuie să-ți schimbi cursul brusc, caută pozitivul. Doar pentru că planul A nu mai este posibil, asta nu înseamnă că nu te poți bucura în schimb de peisajul de-a lungul traseului către planul B. Există întotdeauna o speranță.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Dacă nu ți-ai achitat datoriile, energiile astrologice din această săptămână îți vor aminti acest lucru în termeni certi. A propos, nu vorbim neapărat despre datorii financiare, deși poate face parte din asta. Este vorba mai mult despre datorii emoționale – ceea ce datorezi celor care au fost alături de tine sau care au făcut sacrificii pentru tine. Încă îți datorezi bunătate, timp, favoruri și recunoștință și, dacă nu încerci să faci bine săptămâna aceasta, poți să te aștepți să te simți din ce în ce mai vinovat.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

De obicei nu ești un semn tipic obsesiv , dar săptămâna asta pur și simplu nu poți da drumul cuiva sau ceva și abia te poți gândi la altceva. Din păcate, lucrul sau persoana cu care ești obsedat nu sunt tocmai ceea ce sunt sau par să fie. Încearcă cu toată puterea să privești realitatea, mai degrabă decât iluzia. Vezi defectele și problemele, nu numai imaginea ta idealizată despre obsesie. Dacă este o persoană, învață să o iubești, cu negi și toate, în loc să pretinzi că e perfectă – nimeni nu este.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Este posibil să-ți împingi nivelul de stres cu un pas prea departe în această săptămână. Incetinește si nu mai pretinde ca totul este in regula. Este în regulă să te simți vulnerabil, epuizat, stresat, trist, deprimat sau neliniștit. Ai încercat să păstrezi aparențele de mult timp, dar ceva trebuie să crape cochilia. Dacă ești sincer despre modul în care te simți, oamenii vor avea compasiune și vor fi înțelegători față de tine. Ai încredere în asta și lasă-ți sentimentele să apară.

Pești – Horoscop săptămânal – 26.07-02.08.2020

Fiindcă societatea nu-ți permite să fii cine ești cu adevărat, îți petreci mult timp prefăcându-te că esti altcineva. În această săptămână, masca este probabil să alunece și asta poate avea consecințe dacă oamenii apropiați au fost înșelați. Folosește-ți energia din această săptămână pentru a-ți afirma propria identitate autentică și pentru a te îndepărta de casetele în care alte persoane te-au împachetat perfect. Fiind tu însuți, nu vei mai avea nimic de ascuns și niciun motiv de teamă.

Sursă: wakeup-world.com – de Nikki Harper

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0