Pregătiri pentru imprevizibil – 02-09.08.2020

Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

Poarta lui August este larg deschisă în interiorul Porții Leilor, iar transformările magnetice sunt amplificate peste tot de un vânt solar care intră. A doua jumătate a accelerării 2020 – care pentru mulți din lumea 3D se simte ca o decelerare – este în joc. Începeți să deveniți mai creativi, inventivi și flexibili cu rutinele și strategiile de coping cu care v-ați obișnuit încă din martie. Este timpul să treci mai conștient în modul Creator, rămânând în Acum, în timp ce urmărim schimbarea Solstițiului din decembrie. Fii alert cu privire la orice oportunitate promițătoare sau la ușa deschisă care te avertizează. Ideea sau semințele sunt prea mărețe sau imposibile? Ai încredere în intuiția ta, fă următorul pas în credință și lasă ce se întâmplă să se întâmple.

Cu volatilul Uranus ce încetinește să se transforme retrograd, Mercur intră în careu cu Eris, duminică, o lună plină uraniană, marți, urmată de un Marte suprareactiv în careu cu Jupiter, miercuri, frustrările ar putea fierbe peste măsură. La un nivel mai scăzut, cei care au presupus că virusul dispăruse și că acesta a revenit în afaceri, ca de obicei, vor reacționa la controalele realității mari și le vor vedea ca o amenințare la libertatea lor. În cea mai înaltă expresie a sa, Marele Trezitor ne șochează din orice neplăcere, lene sau ignoranță care ne-a ținut să trăim viața pe bancheta din spate.

Luna Plină din 3 august în Vărsătorul futurist este o predicție tentantă a cum se va simți energia progresivă a Vărsătorului promisă pentru 2020-2043. Soarele / Luna sunt în careu cu deșteptărorul Uranus în Taur – unul dintre colaboratorii Vărsătorului împreună cu Saturn. În mod intrigant, Uranus este exact în conjuncție cu Albion – un Plutino care pare să conecteze sfârșitul unei ere la nașterea uneia noi. La fel ca Uranus, dar mai mult cu un ritm constant de transformare plutonică decât cu revolta tipică uraniană.

Vărsătorul este guvernat de planeta Uranus, care guvernează tehnologia și umanitarismul. Viitorul spre care ne îndreptăm este acela în care acestea vor lucra mână în mână. Vărsătorul guvernează, de asemenea, gândirea revoluționară și progresul social radical. El exercită o directivă abilitată pentru oameni. Vărsătorul reprezintă libertatea și nu va permite nimănui sau nimic să o asupreze.

Rețineți că Saturn și Jupiter se mută în Vărsător în decembrie, apoi în 2021, Jupiter, Saturn și Marte vor fi aliniați cu Uranus. Există noi răsărituri promise pe parcursul anului 2021 – atâta timp cât canalizăm izolarea actuală Eris / Saturn și Pluto în reevaluarea personală și colectivă.

Deci, între acum și sfârșitul anului, aveți încredere în momentul încetinit, încredere în nevoia de a vă pregăti pentru o lume atât de diferită între 2021-2043. Ai încredere în toate modurile în care gândirea ta se schimbă din interior și în ceea ce va însemna asta pe măsură ce creezi o altă versiune a vieții tale. Folosiți timpul de oprire și restricțiile pentru a vă pregăti să acceptați imprevizibilul. În timp ce dansați înapoi cu tocuri înalte spre promisiunea din decembrie, parteneri cu Saturn și Pluto – fără scurtături.

Simbolul Chandra pentru Luna Plină VĂRSĂTOR 12:
Un argument încins se transformă în râs.

„Tensiune și eliberare. Contracție și expansiune. Respirația minții rezolvându-și dualitățile. Pentru a face posibil să treacă adevărurile radicale și realizările semnificative, trebuie mai întâi să dramatizezi karmic, atât în ​​interiorul minții ego-ului, cât și în afara acesteia, tensiunea insuportabilă dintre punctele de vedere opuse. Și atunci când întreaga ta lume interioară și exterioară este plină de dileme, probleme, argumente și bătălii, devii gata să cauți sinteza, să începi un ciclu de restaurare a întregii. În anii tăi experimentali, condimentul înseamnă totul. Însă în timpul maturității tale, nu mai trebuie să mai ai un kilometraj care să îndrepte ceva împotriva altceva. Obținerea faptului că ai rezolvat-o în primul rând și că mintea rațională se încântă în controverse, dar își are limitele. Când vine rezoluția, totul arată diferit. Toată viața se învârte, și mai ales relația ta cu tine însuți se schimbă de la critic în prieten și aliat respectuos al propriilor tale intenții interioare.” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Berbec – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

August promite să fie o lună interesantă pentru tine, Berbec. Cu Soarele în Leu și Marte în semnul propriu până în ianuarie 2021, ești cu adevărat în elementul tău Foc. Lasa-l să ardă puternic. E timpul tău să fii creativ, jucăuș, pasionat. Încetinește și miroase trandafirii. Odată cu Venus mutat în Rac, acasă îți poartă numele. Pe 3 august, Luna Plină în Vărsător arată interesant și stimulant, cu imprevizibilul Uranus în Casa a 2-a de resurse și finanțe. Încrederea în sine ar putea fi ridicată, iar prietenii pot juca un rol important. Unii dintre ei nu mai sunt pe lungimea de undă? Dacă e așa, așteaptă-te o schimbare a gărzii. Singura zi pentru a strica atmostefa ar putea fi 4 august când s-ar putea să te confrunți cu provocări la locul de muncă sau de la cineva din autoritate. Dacă trebuie să faci un pas înapoi pentru a re-grupa, fă-o.

Momentul se construiește.

Taur – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

Acesta este unul dintre acele momente în care poți simții roata vieții întorcându-se așa cum se întâmplă. Luna Plină electrică de luni, în Vărsător, aruncă un fulger în culmea graficului tău, ceea ce te face mai vizibil și îi va oferi carierei, afacerii sau scopului tău o încurajare. Dar este chiar mai măreț decât atât fiindcă Luna Plină se aliniază cu Uranus progresiv în Taur, înghintindu-te să faci o pauză pentru libertate într-o parte a vieții tale. Identitatea ta se schimbă din interior – te-ai prins cum se face această schimbare de la omidă la crisalidă? Rolurile vechi, responsabilitățile vechi și obiceiurile întruchipate trebuie să plece pentru a putea crește și extinde. Așteaptă-te că acest lucru va avea un efect negativ asupra familiei și a tribului. Crează o listă cu tot ceea ce pui la dispoziție de dragul de a păstra pacea și decide să trasezi o linie adâncă în nisip.

O pauză pentru libertate.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

Chiar dacă restricțiile sunt încă în vigoare, în interiorul vieții se va simți ca și cum se va grăbi de-a lungul lunii august. Planeta ta personală Mercur se deplasează rapid prin Leu, în timp ce Venus se transformă, în Rac, punându-ți finanțele la o chină mai uniformă. Între timp, strălucitoarea Lună Llină vărsătoriană ar putea deschide noi orizonturi, în special în ceea ce privește predarea, mentoratul și învățarea. Poate că îți reevaluezi abilitățile și experiența de viață și îți dai seama că ai multe de oferit. Sau aruncându-te într-un curs accidental de ceva intrigant. Îți dorești noi contribuții, așa că găsește câteva modalități creative de a-ți extinde conexiunile, de a-ți deschide mintea către o viziune asupra lumii mult mai mare și de a zdrobi convingerile limitante ale zonei tale de confort actuale.

Ia calea mai puțin parcursă.

Rac – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

Vestea de bun venit este că, în sfârșit, frumoasa Venus se întoarce vineri în propriul tău semn, înmuind tăișurile și netezindu-ți calea. Viața pare să ia o rugină a posibilității, indiferent ce se întâmplă în jurul tău. Luna Plină electrică de luni din Vărsător ar putea aduce vești bruște despre finanțele sau resursele tale care ar putea avea un efect domino în viața ta. Te va face să te gândești la ce și pe cine prețuiești și la diferența dintre nevoi și dorințe. Bani, desigur, este de fapt despre libertate – cât de mult ăți permiți să ai? Între timp, Marte arde în zona ta de carieră și se ciocnește de-a lungul întregii luni cu Jupiter, Pluto și Saturn care sugerează că relațiile sunt încă pe arzătorul frontal și că, în special, acestea ating punctul de fierbere. Urmărește, pe 4 august, provocări din partea unui șef sau a unei autorități. Ai putea găsi sprijin dintr-un sfert surprinzător, așa că apucă-l cu ambele mâini.

Fă din crearea de alianțe puternice o prioritate .

Leu – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

Multe Revoluții Solare Fericite, Leu. Primele 3 săptămâni ale lunii august vor fi cu forfotă, ocupate și probabil destul de captivante. Schimbările vor sosi în legătură cu cariera, afacerea sau calea ta de serviciu și vor avea un efect domino asupra relațiilor de tot felul. Luna Plină de luni, 3 august, în semnul tău ciudat opus Vărsătorului, este aliniată cu imprevizibilul Uranus chiar în culmea graficului tău. Parteneriatele – profesionale și personale – pot ajunge la un punct înclinat și mingea este în curtea ta. S-ar putea să te decizi să-ți configurezi și să-ți lansezi propria afacere. S-ar putea să duci o relație personală la un nou nivel sau să te deplasezi. Când Uranus este în jur, libertatea îți are numele. Chiar și în mijlocul unei pandemii, poți totuși să arunci o piatră în rutinele obișnuite și să transformi lucrurile în interior. Profită de ocazia acestei săptămâni, întrucât Mercur aduce sprijin și idei proaspete, în timp ce Marte, în semenul de foc al Berbecului, este în modul „Du-te!”.

Doar fă-o.

Fecioară – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

Nu vei ști dacă vei veni sau vei merge în următoarele săptămâni, pe măsură ce planeta personală Mercur trece prin Leu în mai puțin de două săptămâni, apoi va reveni în zodia ta. După demoralizările apoase ale Racului, vei observa cu siguranță schimbarea de ritm, atât în interior, cât și în exterior. Luna Plină de luni, 3 august, în Vărsător, ar putea aduce vești surprinzătoare de peste mări sau va arăta cât de blocat în rutină ți-ai permis să devi. Lucrezi prea mult? Sau doar lași viața să se abată fără rost? Oricare ar fi, ceva are nevoie de reechilibrare. La începutul săptămânii, întrucât Mercur se confruntă cu primul verificator de realitate, Saturn, apoi cu povestitorul adevărului, Pluto, este momentul să facem un bilanț. Ia-ți puțin timp pentru a-ți regla coordonatele și pânzele.

Întreabă-te: Care este acel lucru pe care mi-e cel mai frică să-l recunosc despre viața mea și ce voi face despre asta?

Balanță – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

Asta se va simții ca o săptămână de alegeri importante. Se deschide în fereastra seismică a Lunii Pline Vărsătoriene pe 3 august, care se află chiar pe axa ta de creativitate și auto-exprimare 5/11. Este timpul să-ți lași copilul sălbatic din interior să se joace cu vopsele, aparate foto, cuvinte sau dans, nu pentru a obține ceva, ci pentru a-ți elibera o parte din energia zăvorită. Îți poți aminti cine ai fost înainte ca lumea să-ți spună cine trebuie să fii? Este timpul să iei poziție pentru cine ești și în ce crezi, fiindcă ai planeta personală Venus așezată chiar în culmea graficului tău, pentru a te face mai vizibil și mai atractiv decât de obicei. Acest lucru va atrage și adversarii critici, așa că folosește-ți farmecul celebru de Balanță în loc de furie pentru a dezarma pe oricine te provoacă.

Arătându-ți mâna.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

Orice săptămână în care 3 din cele 4 unghiuri ale graficului tău sunt activate în același timp aduce schimbare și aceasta este una dintre ele. Unghiurile sunt elementele care stau la baza vieții tale, iar imprevizibila Lună Plină Vărsătoriană pe 3 august, afectează relațiile, casa și familia și munca. Întrucât Luna este în contradicție cu deșteptătorul Uranus în partea de sus a graficului tău, ar putea sosii precum o veste din neant. Focalizarea este pe căminul și tribul tău. Este posibil ca cineva să se mute în sau dinăuntru sau chiar tu ai putea să decizi dintr-o dată să locuiești în alt loc. Acest lucru va avea un efect domino asupra parteneriatelor strânse, care trec acum printr-o perioadă extinsă de schimbare. Oricât de greu ar putea fi, dacă a trecut timpul pentru a da drumul, deconectează-te cu bunătate și mergi mai departe. Cu planeta personală Marte, în Berbec, vei construi o bombă de succes.

Doar nu-ți arde toate podurile simultan.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

Ca Săgetător, primele 3 săptămâni ale lunii august arată bine. Cu planeta energetică Marte, plus Soarele și Mercur în semne de foc, partea ta aventuroasă va fi afișată. Luna Plină Vărsătoriană de luni se referă la cimentarea legăturilor cu prietenii, frații și vecinii. Dacă ești restricționat la zona locală, vei descoperi noi colegi de joc și activități noi. Acest lucru se datorează planetei de acțiune Marte din casa a 5-a a ta, de distracție, jocuri, timp liber și auto-exprimare. Orice legătură cu copiii sau copilul este favorizat, așa cum este sportul. Notează data de 4 august când vei putea auzi vești surprinzătoare care îți afectează munca. Rutinele tale obișnuite se pot schimba oferindu-ți mai multă libertate. De fapt, într-un fel sau altul, vei face o ofertă pentru libertate luna aceasta.

Urmărește-ți cheltuielile doar.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

O altă lună încărcată este pe ordinea de zi. Cu Venus netezind drumul în zodia ta opusă până la începutul lunii septembrie, așteaptă-te să devii mult mai sociabil, gata să stai cu prietenii, partenerii și tribul tău și să simți dragostea. Dacă îți porți emoțiile pe față, la fel o vor face și alții. Implică-te și conectează-te din nou. Imprevizibila Lună Plină Vărsătoriană de luni aduce o surpriză financiară de vreun fel. S-ar putea să cheltui liber o sumă pentru ceva ce ți-ai dorit de-a lungul timpului, ca o recompensă pentru munca grea sau un bonus ar putea fi pe țeavă. Acest lucru se potrivește perfect cu Marte în zona ta de casă și familie, împingându-te să duci lucrurile la bun sfârșit. Asta ar putea însemna extinderea sau renovarea locului unde trăiești pentru a se potrivi cu schimbarea dinamicii familiei. Dacă există dezacorduri bruște sau flăcări, discutați-le împreună.

Continuând călătoria.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

S-ar putea să fii blocat acasă, dar viața va fi plină de surprize în primele 3 săptămâni ale lunii august. Planeta ta electrică Uranus este practic în condiții de blocaj pregătindu-se să se transforme retrograd în două săptămâni. Asta îți intensifică nevoia de libertate față de obișnuitul și același vechi. Deșteptătorul se află în Taur, unghiul tău de rădăcini, casă și apartenență, deci acesta este locul unde să sune schimbările. Luni, 3 august, aduce Luna Plină anuală în propriul tău semn, sugerând o încheiere sau o finalizare – cu atât mai bine să eclozezi planurile și schemele inovatoare gata pentru 2021, un an cu numele tău scris peste tot. Dacă ai o declarație de făcut, dacă rebuie lansat un nou aspect, acum este momentul să o faci. Testează-l pe cel mai apropiat și drag. Începând cu 5 august, comunicatorul Mercur se alătură Soarelui în Leu, luminând partenerul tău cel mai apropiat.

Ascultă mai mult decât vorbești și vei învăța multe.

Pești – Horoscop săptămânal – 02-09.08.2020

August se deschide pentru tine cu o notă de magie. Luna Plină strălucitoare de luni, aruncă un fulger în Casa tainelor – cea de-a 12-a Casă ascunsă a graficului tău. Nu numai asta, dar s-a și aliniat cu deșteptătorul Uranus în zona ta de comunicare, așa că s-ar putea să primești câteva știri literalmente din senin. Acesta este un moment puternic pentru a visa, a jurnaliza, a lua o pauză, a medita sau a călători șamanic. Observă ce apare în acest timp în timp și asigură-te că surprinzi perspectivele pentru a te lansa pe o nouă traiectorie. Uranus rămâne practic nemișcat pentru următoarele două săptămâni, perfect pentru construirea unei rețele digitale, lansarea unei afaceri online sau învățarea codificării. Ai o dispută cu Marte în unghiul de bani care te împinge să îți creșteți fluxurile de venituri.

Lasă-ți imaginația să curgă.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0