O accelerare repejoară – 09-16.08.2020

Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

Rămâneți atenți la marile salturi de frecvență în această turbulentă furtună retrogradă a lui Uranus în timp ce Marele Deșteptător încetinește până la o oprire virtuală în semnul Taurului. Aceasta este o energie volatilă șocantă de înaltă frecvență, imprevizibilă, aducând schimbări bruște materialului / fizicalității / teluricului – așa cum a fost lumea ce a asistat când Beirut a fost aruncat în înaltul cerului.

Între timp, ritmul șamanic al lui Pluto al „Adevărului sau morții” devine din ce în ce mai răsunător, mai insistent și mai greu de ignorat. Marele Eliminator este retrograd până pe 4 octombrie, călătorind cu Saturn și Jupiter în încăpățânatul Capricorn. Mai multe termene de frecvență joasă sunt desființate și demontate.

Între acum și decembrie, orice a fost conceput în întuneric va fi dezvăluit într-o perioadă de divulgare și transparență deplină. (Acest lucru se aplică în special SUA, fiindcă acesta este doar începutul primei sale întoarceri karmice Plutoniene de la Părinții Fondatori – o zbuciumare de putere pentru sufletul său.)

Marte este acum în conjuncție cu perturbatorul Eris într-un Berbec agresiv înfocat și aprinde hârtia tactilă albastră sub tripla conjuncție de lovituri grele din Capricorn. Pe 10 august războinicul este în contradicție cu Pluto, iar pe 24 august cu Saturn. Va fi intens, iar miza este ridicată atât colectiv cât și personal, întrucât cererea de incluziune Erisiană pentru toți devine mai răsunătoare și mai insistentă. Marte nu va părăsi propriul semn al Berbecului înflăcărat decât pe 6 ianuarie 2021, devenind retrograd pe 10 septembrie. Au trecut 32 de ani (1988) de la ultima Marte retrogradă în Berbec și vor trece 47 de ani până se va întâmpla din nou în 2067.

Este nevoie de multă forță și conștientizare interioară pentru a suporta această tensiune și volatilitate. Așteptați-vă la frustrare colectivă, furie și controverse în timp ce oamenii intră în luptă pentru cauza lor – pierzând toate perspectivele imaginii mari. Judecările greșite, trecerea granițelor și stimularea disidenței de dragul acesteia sunt toate depășirile probabile din lumea 3D. În cadrul colectivului, 1% va fi contestat în mod repetat de furia celor 99% într-o furtună perfectă cauzată de frustrarea blocajului, pierderi financiare și greutăți amestecate cu cereri pentru egalitate socială.

Cu Soarele și Mercur în Leu formând un Deget al Sorții cu Jupiter și Neptun, în această confruntare continuă între drepturile noastre individuale și puterile statului, țineți-vă de imaginea de ansamblu, viziunea pe termen lung, mai degrabă decât să coborâți în lupta tribală polarizată.

Pentru aceia dintre voi, care pot vedea imaginea de ansamblu și sunt îndrăzneți și creativi, este accesibilă o creștere și o evoluție enormă, în funcție de cât de bine transformați Voința puternică în Voință iscusită și vă deblocați inima înaltă.

Simbolul Chandra pentru Marte 23 Berbec:
O sticlă etichetată „bea-mă”.

„Forța evenimentelor mătuiește cine am crezut că suntem și ne plonjează într-un loc mai profund, dincolo de cele cunoscute. Claritatea imediată, claritatea bruscă transformă munții de intenție într-o altă octavă cu totul. A fi luat de furtună este calea cea mai directă de aici până acolo. Și atunci când lumile cosmice trec de urgență, singurul lucru inteligent este să faci pasul deoparte și să faci o cantitate imensă de oaspeți neașteptați, la evenimente pe care nu le-ai fi putut aranja niciodată în visele tale cele mai sălbatice.” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Simbol Chandra pentru Pluto Capricorn 23:
Un preot vechi folosind ulei pentru a unge un Lingam de piatră sculptată

„Comandamentul forțelor antice. Calea separată a unuia care trebuie să recapituleze realizările karmice anterioare și asigurați-vă că le îndepliniți acum. Condusă de destin. Conștiința martorului detașat. Înăuntru atemporal și asemănător salviei. Înzestrat în discernământ acut. Cei mai adepți în ceea ce privește conștiința modernă alunecă și ratează. Aruncarea. În mod îngust, pornind de la un curs de destin care este susținut de viețile anterioare și de forțele ascunse. Instrucțiunea la fel de constantă din zorii lumii spre viitorul nedeterminat. Cel mai adânc talentat cu rara abilitate de a atinge un izvor vital care nu se usucă niciodată. Acest lucru poate continua pentru totdeauna. Devine mai puternic și mai clar, pe măsură ce se maturizează și se menține constant.” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Berbec – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

Va fi intens pentru aproape toată lumea săptămâna aceasta și, ca un Berbec solar, semnul tău este în mijlocul acțiunii. Planeta ta personală Marte este în semnul tău și este în contradicție cu marele Eliminator Pluto. Canalizează orice dorințe agresive către activitatea fizică – în special sportul de orice fel – pentru a evita aprinderea artificiilor. Provocările pot apărea la locul de muncă de la o persoană a autorității, așa că pășește cu atenție pentru a evita deteriorarea reputației tale. În loc să împungi coarnele sau să refuzi să-ți schimbi poziția, ascultă, răspunde, crează raporturi și negociază. Din fericire, Venus deschide și luminează orice are legătură cu casa ta, familia și tribul tău. Dacă poți, reîncarcă-ți bateriile petrecând cât mai mult timp în natură cu cei pe care îi iubești.

Pune jos aruncătorul de flăcări.

Taur – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

Dacă lumea arată altfel, este pentru că ești diferit. Te afli într-o perioadă extinsă de individualizare, cu amabilitatea Deșptătorului Uranus în Taur și săptămâna aceasta, întrucât Uranus încetinește să se transforme retrograd, toată energia nervoasă, neliniștea și frustrarea cu zona ta de confort vor fi în vârf. Dacă acțiunea planetei Marte este în contradicție cu Marele Eliminator Pluto, lărgirea orizonturilor tale este acum negociabilă. Nu mai este o opțiune, ci o necesitate. Gândește-te la asta – la credințele tale despre ceea ce este posibil pentru tine, la lume și viață în general ce s-au schimbat dincolo de recunoaștere din 2008. Și, acum, odată cu Venus ce-ți luminează zona de comunicare, circuitul tău mental se reface. Este timpul să înveți, să studiezi, să predai, să-i îndrumi sau să te antrenezi – să împărtășești ce știi și ce te-a învățat viața.

Perspective și descoperiri.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

Aceasta va fi o săptămână imprevizibilă, plină de răsuciri și aproape pentru toți, așa că nu o lua personal atunci când planurile se schimbă într-o clipită. Războinicul Marte îți stârnește viața socială, prietenii și rețelele și acum este în contradicție cu Marele Eliminator Pluto din casa ta profund emoționantă. S-ar putea să te descoperi invidios brusc sau necaracteristic indignat pentru norocul cuiva. Amintește-ți, nu poți compara exteriorul altor persoane cu interiorul tău. Cu Venus acum în unghiul tău de bani, nu promite mai mult decât poți livra. S-ar putea să vezi o ruptură între ceea ce îți dorești cu adevărat și ceea ce îți poți permite. Sau te simți presat să cheltui mai mult decât te simți confortabil. Unele dintre acestea sunt lucruri vechi care se întorc din nou pentru a le rezolva.

Ajungând la rădăcina nemulțumirii tale.

Rac – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

După o vizită mai lungă decât de obicei în casa ta adâncă, a 12-a, Venus a trecut în sfârșit în propriul semn, ajutându-te să te simțiți mai acasă în propria piele, după luni de stres și presiune. Ferește-te că Venus se ridică ca Steaua de dimineață în zori – ea este ghidul tău și amanuensis-ul în această lună. Viața din jurul tău va fi probabil turbulentă și imprevizibilă, cu planuri supuse schimbăriilor sau anulăriilor bruște. Urmează cursul. Ia calea cu cea mai mică rezistență. Venus scoate di peisaj marginile dure, netezindu-ți drumul înainte făcându-te mai atrăgător și mai atractiv. Folosește acest dar de farmec la maxim dacă există confruntări sau provocări în relații sau la locul de muncă. Amintește-ți mantra lui Michelle Obama: „When they go low, I go high” – ți se va potrivi ca o mănușă personalizată.

Privește urzeala de a arunca cu bani.

Leu – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

„Schimbă sau fii schimbat” este lozinca ta acum, Leu. Deșteptătorul Uranus e chiar în momentul culminant al graficului tău, staționând toată săptămâna înainte de a se transforma retrograd pe 16 august și pulsează în mod eratic. Aceasta este o energie inventivă, progresivă, orientată spre viitor, care lovește ca fulgerul și aduce șocuri și surprize. Uită-te unde te simți cel mai blocat în viața ta, prins și neliniștit – gata să faci un salt mare de credință. Relațiile și cariera par să fie în cadru pentru o remanierare și reorganizare. Există doar atâtea posibilități de a împinge elefantul din cameră înapoi sub covor. Ai mult sprijin atât de la Mercur, cât și de la Marte, așa că timpul optim pentru a face o mișcare este în săptămâna viitoare. Indiferent că lansează în cele din urmă acel nou site web și afacere sau apelează la un parteneriat, ai încredere în îndrumările inimii tale.

Este un mare DA sau un mare NU?

Fecioară – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

Cu siguranță nu există nicio certitudine de găsit în această săptămână, dar cel puțin tu, ca Fecioară solară, ai toate ingredientele pentru o perioadă creativă și inovatoare. Triplicitatea agenților de schimbare Saturn, Pluto și Jupiter din Capricorn lucrează armonios cu propriul semn al Pământului pentru a împinge limitele auto-exprimării tale. Trebuie să fi primit mesajul planetar până acum: încetează să te subestimezi și lasă-ți vocea adevărată în lume. Există o platformă mult mai mare care te așteaptă, trebuie doar să faci pasul. Marte escavând adânc casa a 8-a, aduce materiale personale pe care le poți transforma în artă – de orice fel. Experiența ta trăită are o valoare uriașă pentru ceilalți, dar trebuie să fii pregătit să fii vizibil.

Alinierea exterioarelor tale cu interiorul tău.

Balanță – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

În ceea ce urmează să fie o săptămână de schimbări bruște și surprize, aranjamente anulate sau viraje la 360º, cel puțin o ai pe minunata Venus luminându-ți însuși vârful graficului tău, din Rac. Acest lucru te face mai vizibil, mai atractiv și mai convingător, așa că profită la maxim de ele, auzindu-ți ideile, întărind alianțele și rețelele și ridică-te pentru a fi contat. Vor fi opoziții din partea unor oameni – probabil cei care vor să te păstreze mic – așa că adună-ți triburile în această săptămână, ia-le de partea ta și cere-le contribuția. Ascultă mai degrabă decât să vorbești. Rescrie-ți vechiul modus operandi de a fi întotdeauna diplomatul și întărește-ți limitele.

Fa ceva special doar pentru tine.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

Deși, în mod tradițional, august este luna pentru a lua o pauză sau a pleca în vacanță, pentru tine ca Scorpion solar în acest an ai nevoie să vă uiți la minge. Planeta ta personală Marte aprinde acum un foc sub tine din unghiul de muncă, rutine, servicii și sănătate și va menține presiunea până la începutul lunii ianuarie a anului viitor. Între timp, Soarele și Mercur traversează partea de sus a graficului din sectorul carierei tale oferindu-ți o imagine de ansamblu asupra a ceea ce trebuie să se întâmple în următoarele câteva luni. Marte în contradicție cu Marele Eliminator Pluto are grijă de afaceri, nerăbdător să elimine învechitele sisteme, practici de lucru și tehnologii. Acum este momentul perfect pentru a face strategia, a raționaliza și a purifica orice te împiedică să te ridici în picioare și să fii contat.

Pune-ți bunăstarea fizică în fruntea agendei.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

În ciuda tuturor restricțiilor de călătorie, atât cu Soarele, cât și cu Mercur în semnul de foc Leu până pe 21 august, găsești modalități creative de a explora noi locuri și de a te distra în același timp. Focul – adică focul interior – este o temă acum, când Marte te gâdilă pentru a sparge un teren nou, pentru a merge după dorința inimii tale și pentru a lua măsuri constante în numele tău. Ai o mulțime de sprijin planetar, ești extrem de motivat și practic de neoprit. Doar asigură-te că toți cei care contează sunt la bord cu planurile tale. Înainte de a sării și a spera că va apărea plasa, trebuie să pui cap la cap niște cifre mai întâi, dat că Marte se va confrunta cu Pluto în zona ta de bani. Venus în casa a 8-a de galeriști și susținători este harul tău salvator, oferind sprijin financiar chiar atunci când ai nevoie de el mai mult.

În flăcări.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

Pentru tine, Capricorn solar, va fi o săptămână intensă – fără să mai îndulcim lucrurile. Acei trei atacanți grei și agenți de schimbare Saturn, Pluto și Jupiter din zodia ta sunt în contradicție cu războinicul Marte în unghiul tău de rădăcini, casă și familie. În același timp, imprevizibilul Uranus se află în furtuna lui retrogradă, schimbând lucrurile în câteva clipite. Așteaptă-te ca planurile să se schimbe fără avertizare sau persoanele de care depindzi să se răzgândească în ultimul moment. Știind acest lucru, fă un pas înapoi, dă drumul la așteptările din jurul călătoriilor și concediilor și permite dinamicii familiei să se schimbe fără a încerca să le controlezi. Dacă trebuie să rămâi acasă în august, canalizează excesul de energie într-un nou program de fitness sau actualizează-ți locul în care locuiești pentru a se potrivi modului actual de lucru.

Simțind forța vieții.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

Cu atât Soarele, cât și Mercur, în semnul opus Leu, este timpul să le arăți celor mai apropiați cum te simți cu adevărat. Doar bucură-te de căldură și apropiere și întoarce-le-o decisiv. Acest lucru, mai mult decât orice, te va ajuta pe tine și tribul tău să navigați împreună în această săptămână intensă, mai degrabă decât separat. Cu planeta ta personală Uranus oprindu-se și întorcându-se retrograd sâmbătă, 15 august, ceva este în derogare, probabil aproape de casă. Aici îți poți investi toată energia și creativitatea. Așteaptă-te o explozie bruscă de comunicare în următoarele două săptămâni, când alții își împărtășesc planurile sau îți solicită contribuția. Unele dintre noutățile neașteptate vor avea un efect secundar, indirect sau cumulativ asupra ta. Vechiul tău mod de operare era să reziști schimbărilor, decât dacă cineva ar putea dovedi că funcționează. Această abordare te-a ținut blocat. Trece-te într-un loc fără așteptări, pentru ca viața să-ți arate că are idei mult mai mărețe pentru tine, decât tine.

Actualizarea modus operandi.

Pești – Horoscop săptămânal – 09-16.08.2020

Intuitia – superputerea ta, Pești- este in exces pe masură ce ciudatul Uranus incetinește in unghiul tau de comunicare. Utilizează această energie progresivă orientată spre viitor pentru a construi rețele, a-ți actualiza tehnologia și abilitățile, pentru a realiza un podcast sau pentru a lansa un site web. Cu Marele Deșteptător din această parte a graficului tău până în 2026, inovația este numele jocului. Privește mai multe moduri în care poți învăța, mentora sau instrui ceea ce înveți pe măsură ce înveți. Sparge teren nou în gândindu-te la obiective noi, sălbatic imposibile. Cu acțiunea planetei Marte în zona ta de venit, ești într-o misiune de a-ți maximiza puterea de câștig. Cheia pentru realizarea acestui lucru este în colaborarea înțeleaptă și strategică, păstrând în același timp proprietatea propriei lucrări. Cu Marte în contradicție cu Pluto, urmărește provocările sau confruntările din această săptămână și pune-ți aliații pe poziție.

Inspirație și perspective.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0