Pe val sau sub val? – 30.08-06.09.2020

Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Încă o săptămână cu potențial pentru curenți încrucișați, fire încrucișate și confuzie. Merită să ne amintim că a fi confuz este cea mai bună stare pentru învățare, pur și simplu fiindcă credințele tale fixe își pierd stăpânirea hipnotică asupra ta și te eliberează să „crezi șase lucruri diferite înainte de micul dejun” (Alice în Țara Minunilor). Și orice lucru care îți oferă o perspectivă nouă asupra unui mod vechi de a fi și de a te comporta e elibereator. Observați ce se deschide când se închid atât de multe.

Luna Plină în Pești, de miercuri, este larg în conjuncție cu de departe văzutul Neptun, în sextil atât cu Jupiter, cât și cu Uranus. Aceasta este o metaforă pentru contemplările viitoare, pentru idei și posibilități vizionare – captează acele perspective și revelații în fotografii, artă sau cartografiere a minții înainte să zboare. Cu Soarele în Fecioară într-o frumoasă Triquetra Pământească cu Jupiter în Capricorn și Uranus în Taur, împământează-ți intuițiile în ceva expresiv și tangibil.

Marte încetinește înainte de a retrograda pe 9 septembrie în Berbec, în contradicție cu Saturn, Pluto, Haumea și Venus. Combinat cu Mercur în conjuncție cu Centrul Super Galactic și în careu cu Centrul Galactic, dezvăluind încă mai multe adevăruri pe această muchie evolutivă pe care o parcurgem, așteaptă încă și mai multă volatilitate și polarizare împreună cu informații despre schimbările colective și personale care apar.

Simbolul Chandra pentru Luna Plină:
O vrăjitoare bătrână pe o limbă de pamânt vântoasă. Ea cheamă spre mare

„Conștientizat în mod sălbatic. Conștientizând în mod surprinzător situația generală și apelul acesteia, răspundeți profund și cu un angajament sincer și plin de acțiune cu tot ce se întâmplă. Ești profund emoțional, fizic și personal pentru a putea concentra și concentra o imagine cât mai vastă, mobilizat urgent și critic la punctele fierbinți. Desemnat să se acorde la toate și să se asigure că toate bazele cosmice sunt acoperite – predomină activitatea planurilor interioare. Trăiești în lumi vaste și ești încărcat psihic de tot ceea ce este luat, dar obiectivul tău central este să răspunzi, să raportezi, să trimiți mesajele interioare, să ții liniile deschise. Sensibilitatea de urgență și criză în interiorul lucrurilor, căutarea semnelor și știind cum să fiu acolo la fața locului pentru a întoarce lucrurile prin forța voinței interioare.” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Berbec – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Încetinește în mod deliberat să tragi pe toți cilindrii și să parcurgi toate abordările hiper-determinate și începe să observi schimbarea câmpului energetic care te înconjoară. Este o săptămână a Lunii Pline care aduce ceva spre sfârșit, iar Luna Peștilor își luminează lumina reflectoarelor în cea mai adâncă parte a psihicului tău. Aceasta este casa a 12-a, camera motoarelor a graficului tău și merită o niște atenție acum. Te-ai împins prea tare în căutarea a ceva sau te-ai prins de dramele care nu sunt făcute de tine? Pe măsură ce Marte încetinește să se transforme retrograd în zodia ta pe 9 septembrie, fă un recensământ, o chestionare a motivelor sau obiectivelor tale și încetinește-te în ritmul vieții.

Nu împinge râul.

Taur – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Bucură-te de schimbarea energiei în această săptămână, Taur, cu o Lună Plină peste Pești și Fecioară, care miercuri răcorește focurile puternice, stridente ale lui Marte, care răsar peste tot. Luna îți reamintește să-ți reaprinzi legăturile cu prietenii, grupurile, rețelele, pentru a-ți aminti de ce fac parte din tribul tău și ce prețuiești despre ei. Cu Uranus în amestec și în semnul tău, acesta este un moment bun pentru a recunoaște dacă locuiești sau lucrezi într-o peșteră pitagoreică care te țin blocat într-o zonă de confort previzibilă. Dacă da, lărgește-ți în mod deliberat rețeaua pentru a primi câțiva liber-gânditori în cercul tău interior pentru a scutura unele dintre credințele tale fixe despre cum funcționează viața.

Reconectându-te.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Frumoasa Luna Plină în Pești, de miercuri, luminează culmea graficului tău. Cu Soarele și Mercur în Fecioara pragmatică la bază, există ceva care te cheamă și care trebuie adus în realitate? Adesea, gândurile tale zboară de la idee la noțiune, la visare, la înțelegere și înapoi, fără nicio aplicație în viața ta de zi cu zi. Acum este momentul să practicați fundamentarea a ceea ce imaginația evocă. Începe cu pași mărunți, asta nu este o grandioasă „găsire a scopului” tău, ci pur și simplu expresia spontană a ceea ce este în inima ta. Odată ce începi să trăiești așa, perfecționismul dispare.

De la gând la expresie.

Rac – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Ca semn de Apă, toată această energie distonantă a lui Marte este epuizantă pentru tine. Din fericire, Marte încetinește să se întoarcă retrograd din 9 septembrie timp de două luni și în curând vei începe să observi diferența. O Lună Plină minunată, miercuri, în Pești, aproape de îndepărtatul Neptun, va conjura niște vise, îți va colora imaginația și va introduce câteva idei radical diferite. Este timpul să încetezi să te mai cearți pentru limitările tale și, cu Venus în Rac în opoziție cu Saturn și Pluto, să refuzi să mai lași pe oricine altcineva să o facă pentru tine. Gata cu încercările de a ghicii ce ar putea crede alții dacă ai face sau ai spune X sau Y…. a cui este viața, oricum?

Ascultând revoluția din inima ta.

Leu – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Frumoasa Lună Plină, de miercuri, în Pești este despre cele mai mărețe întrebări a vieții. Ești în condiții bune cu tine însuți? Cu cei la care ții? Acorzi suficientă atenție construirii unor baze solide de încredere, de bani, de a face ceea ce ai promis? Tot ceea ce spui și faci lasă o urmă… aceasta este semnătura ta energetică și, în cele din urmă, moștenirea ta. Încetinește puțin pentru a trăi în ritmul vieții, nu există nimic de făcut, de practicat sau de ritualizat. Apoi, în liniște, observă doar cine și ce are valoare, și cine și ce contează, apoi urmează poteca. Aceasta este vindecare și eliberare.

Făcând următorul lucru corect.

Fecioară – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Privește în oglinda reflectorizantă a frumoasei Luni Pline de miercuri, în semnul opus al Peștilor – are să-ți dezvăluiei multe despre tine. Luna este în conjuncție cu îndepărtatul Neptun, așa că lasă-ți imaginația să se avânte în înalt, să moșmodească în visarea cu ochii deschiși și să se răsfețe în fantezie. Acesta este combustibil pentru creativitatea ta, care este acum în epuizare. Un triunghi uimitor de posibilitate între Soarele în Fecioară, Jupiter în Capricorn și Uranus în Taur este doar despre transformarea ideilor tale în realitate prin orice metodă ce-ți poartă numele. Începe un jurnal al viselor, al invențiilor, al ideilor neconvenționale… acesta este pașaportul tău către un mod de viață mai liber, mai spontan.

Mergând pe drumul artistului.

Balanță – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Luna Plină liniștitoare, de miercuri, în Peștii apoși va veni ca o ușurare în mijlocul tuturor conflictelor volatile ale lui Marte care apar ca niște focuri mici peste tot. Cu Soarele în ascunsa casă a 12-a, până pe 21 septembrie, bateriile-ți sunt descărcate și necesită curent. Acesta este un ciclu anual, așa că nu suprascrie semnalele pe care ți le trimite corpul și nu comite o retragere strategică. Evită dramele care nu-ți aparțin, refuză să te angajezi în argumente inutile și pune-ți sănătatea și bunăstarea în fruntea agendei. Aceasta ar putea însemna înmânarea responsabilităților care nu ți-au aparținut niciodată sau delegarea rolurilor de familie. Punându-ți propriile interese pe primul loc este crucial, nu doar un slogan frumos.

Dezîncâlcindu-te pe tine însuți.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Conducătorul tău personal Marte revenit în Berbecul de foc narcisist a creat conflicte din nimic și a fost tentant să te implici excesiv în dramele și telenovelele altor oameni. Din fericire, planeta războinică încetinește să se întoarcă retrograd din 9 septembrie până la jumătatea lunii noiembrie, traversând un teren vechi pentru a învăța diferența dintre voința puternică și voința abilă. Luna Plină de miercuri, în semnul de apă a colegilor Pești, este despre urmărirea propriilor instincte, concentrarea pe creativitatea ta și implicarea în proiecte de colaborare cu oameni cu aceleași idei. Folosește-ți viziunea cu raze X pentru a vedea prin ceea ce nu mai are sens și întoarce-te spre ceea ce are valoare eternă.

Având încredere în ceea ce este.

Săgetător – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

De când Soarele și Mercur au intrat în Fecioară iluminând culmea graficului tău, concentrarea ta s-a îndreptat către ceea ce faci în lume. Indiferent dacă îl consideri ca pe un loc de muncă, un serviciu sau un scop, nu contează atâta timp cât adaugi valoare colectivului într-un fel sau altul. Pentru tine, ca Săgetător condus de Jupiter, viața are nevoie să aibă sens. Și Luna Llină de miercuri în Pești îți amintește să reechilibrezi munca cu viața ta de acasă, cu familia și tribul tău. Acolo este hrănit sentimentul de apartenență, astfel încât să te poți întoarce împuternicit la misiunea ta de a face lumea un loc mai bun. Gândește-te la toate ca la comunitate și comuniune.

Reînnoire.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Cu Soarele și Mercur înapoi în semenul pământului, Fecioară, ar trebui să fie mai ușor acum să rămâi stabil și centrat, fără a te lăsa prins de telenovelele altor oameni. Chiar dacă totul se simte puțin prea aproape de acasă cu Marte aprinzând focuri peste tot și partenerii care susțin drama, lasă totul să treacă. Și va trece oricum, chiar dacă te ridici spre momeală sau nu. Luna Plină de miercuri, în îndepărtații Pești imaginativi, subliniază o temă importantă pentru tine – transformând ceea ce ai învățat, prin experiența câștigată de la sfârșitul anului 2008, în valoare adăugată pentru alții. Există modalități nelimitate de predare, îndrumare sau coaching și, pentru tine, una dintre cele mai eficiente este să sapi aurul din învățăturile tale apoi să începi să dai mai departe.

Un cerc de creștere.

Vărsător – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

„Oriunde te duci, iată-te!” este o vorbă care are o relevanță specială pentru tine acum. Cu Soarele în adâncul casei a 8-a ale marilor întrebări ale vieții și o Lună Plină în Pești într-un unghi util față de conducătorul deșteptător Uranus, fă-ți timp pentru a-ți scana mediul, casa, obiceiurile, sănătatea pentru toate modurile în care te auto-sabotezi sau te subminezi. Odată ce ai devenit conștient de trucurile pe care le-ai jucat, fă ceva diferit. Odată ce știi, nu mai poți să nu știi. Fă-o într-un spirit de curiozitate și colectare de informații și vei fi surprins de ceea ce găsești. Nu este vorba despre o îmbunătățire de sine aspră, ci despre a te trata pe tine însuți așa cum ai face un copil iubit.

Crearea armoniei interioare.

Pești – Horoscop săptămânal – 30.08-06.09.2020

Ceva se apropie de încheiere, se estompează din viața ta. Poate fi un set vechi de credințe sau un mod de a privi lumea sau o anumită imagine de sine. Orice are nevoie să plece, eliberează la Luna Plină de miercuri în semnul tău – timpul tău de a sta și de a privi îndelung, de a visa, de a imagina, de a contempla înspre viitor. Pe măsură ce încetinești la viteza vieții, observă ce încearcă să-ți atragă atenția. Ascultă-ți vocea interioară liniștită de îndrumare și refuză să fii distras de solicitările sau cererile altor persoane. Trimite-ți conștiința în față ca un cercetaș, vizionând de la distanță toate drumurile disponibile și viabile. Identifică ceea ce are cel mai mult tragere, cea mai mare rezonanță, cel mai bună conexiune. Ai încredere în asta, apoi mergi mai departe.

Folosește-ți la maxim super-puterile de a percepe, simții, intuii.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0