O întâlnire cu viitorul – 06-13.09.2020

Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Acum ne deschidem drumul prin epava conjuncției Saturn / Pluto din ianuarie, de-a lungul podului, către farul conjuncției vărsătoriene Jupiter / Saturn din decembrie.

Totul e important. Totul contează – în special tu, reziliența și curajul tău – pe măsură ce negociezi provocările din septembrie, octombrie și noiembrie menite să te ducă într-un peisaj foarte diferit.

Săptămâna aceasta și următoarea, începând o furtună staționară la cel mai puternic impact, atât Marte cât și Jupiter încetinesc imediat, apoi schimbă direcția. Marte se întoarce retrograd la 28° Berbec, în timp ce Jupiter se întoarce direct la 17° Capricorn.

Au trecut 32 de ani (1988) de la ultimul Marte retrograd în Berbecul pionier înflăcărat și vor trece 47 de ani până când se va întâmpla din nou în 2067. Marte se întoarce înapoi pe 10 septembrie la 28° Berbec și se întoarce direct pe 14 noiembrie. Notați zilele dintre 7-11 septembrie când energia puternic asertivă va fi resimțită pe scena mondială și în propria voastră viață. Și zilele cuprinse între 27-30 septembrie când Marte se ciocnește cu Saturn pe măsură ce Lordul  Timpului și Karmei devine retrograd.

Gândiți-vă la Marte ca la sursa centrală de energie a experienței umane. Oriunde Marte este retrograd în propria diagramă, este vorba de a-ți lua înapoi Sinele.

Concentrați-vă asupra întruchipării voastre fizice, ieșind din transa hipnozei virtuale 24/7 pentru a vedea unde ați abandonat părți din cine sunteți. „Corpul tău te duce la plimbare” pentru mult mai mult.

Este vorba despre a trăi în timp real, a vă conecta față-n față, a face lucruri, a ieși afară, a vă deplasa, a respira mai complet.

Este vorba de a-ți pune întrebări mai profunde despre dorințele, visele și obiectivele tale private.

Este vorba despre refacerea, șablonarea sau reglarea proiectelor în timp ce vă reechilibrați tiparele de energie, unitatea, asertivitatea.

Jupiter direct în Capricorn înseamnă a-ți lua înapoi Nucleul și Puterea Creatorului.

Gigantul gazos Jupiter care se mută direct din 13 septembrie aduce noi oportunități. Probabil puteți simți deja construirea energiei, apărând un sentiment de scop. Acesta este un moment în care mulți dintre noi creativi și căutători de căi vor găsi un sentiment reînnoit al scopului, se vor intersecta cu oameni noi, vor avea momente și informații despre becuri, vor face descoperiri – și ne vom permite să urmăm oriunde conduc – în ciuda a ceea ce se întâmplă în lumea 3D.

Înainte de astrologia timpului de criză din octombrie, scufundați-vă în combinația dvs. unică de instrumente de sănătate – practici de creștere, jurnalizare, citire, meditare, scriere, grădinărit, învățare online, predare, coaching … lista este nesfârșită.

Dacă sunteți un creator, sensibil, căutător de drumuri, agent de schimbare sau maverick, astrologia din septembrie este despre a ieși din copleșire pentru a vă pregăti pentru evenimentele uriașe din octombrie / noiembrie, identificându-vă propriile pâlpâiri de oportunitate. Ele pot fi prezentate în moduri și înfățișări la care nu vă așteptați, pur și simplu pentru că vechii dvs. marcatori perceptuali au fost șterse, dar ideea este întotdeauna că vă oferă un sentiment de viață nouă.

Simbolul Chandra pentru Marte retrograd 28 Berbec:
O cunună de lauri așezată pe capul unui bătrân.

„Călătoria sufletului este absolut nesfârșită. Dinamica cea mai mare funcționează aici și pur și simplu știi că destinul tău trebuie și va fi împlinit. Există o pistă interioară vibrațională mai înaltă care însoțește fiecare pas, fiecare fază, iar această alteritate îți dă înapoi în așa fel încât să nu fii niciodată singur, nu incomplet, niciodată mai puțin decât întreg. Toate agitațiile vitale servesc doar pentru a accelera ritmul, pentru a vă readuce în spirală în acel loc vital din care sunteți cunoscuți și recunoscuți și din care puteți merge mai departe și cunoaște și recunoaște pe ceilalți în lumina destinului lor – văzut și simțit și cunoscut.” – „Inside Degrees” de Elias Lonsdale

Berbec – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Acesta este un moment important pentru tine ca Berbec, deoarece conducătorul tău personal Marte se întoarce retrograd până pe 14 noiembrie, în propriul tău semn. Acest lucru nu s-a întâmplat din 1988 și te va afecta personal și colectiv ca întreg. S-ar putea să ai impresia că ai multe pe farfurie, dar te miști cu încetinitorul. Orice ai face, nu înlocui această astrologie – dacă încerci să continui să împingi înainte, va fi total contraproductiv. Burnout-ul nu este în interesul tău, iar Marte îți afectează sănătatea și fizicitatea. Începe să te ritmezi, să refaci, să schimbi șablonul sau să reglezi proiectele în timp ce îți reechilibrezi tiparele de energie, unitatea, asertivitatea.

Ieși în natură și împământează-te.

Taur – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Pe măsură ce Venus, planeta ta personală, se mută în Leu, îndreaptă-ți atenția spre a face din locul în care trăiești să te simți cu adevărat ca acasă. Se dorește un sentiment mai profund de apartenență, precum și de familie, trib și comunitate. S-ar putea să ai dorința de a mânui o pensulă, de a muta mobilierul sau chiar să decizi să te muți într-un loc mai atrăgător. Pe măsură ce Marte se întoarce retrgograd în cea mai profundă parte a diagramei, explorarea arborelui genealogic, căutarea unor relații pierdute de mult și stabilirea de legături între firele trecutului și prezentului te-ar putea atrage într-un fel de recuperare a sufletului. Caută părți pierdute sau neglijate ale tale și găsește modalități de a le exprima în viața ta actuală.

Septembrie pentru tine este o întoarcere acasă.

Gemeni – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Ultima lună plină a luminat partea de sus a diagramei, amintindu-ți de rolul sau calea ta în viață – acel loc dulce în care calitățile și talentele tale adaugă valoare altora. În această săptămână, pe măsură ce Marte încetinește să se întoarcă retrgograd timp de două luni în Casa a 11-a a priorităților, începi să reevaluezi grupurile, cluburile și triburile la care alegi să aparții. Ești acolo pentru că vrei să fii sau din simțul datoriei? Ți-au schimbat interesele? Același lucru este valabil și pentru prietenii. Întreabă-te: cine mă ridică și cine mă drenează? Este timpul pentru schimbarea gărzii? Eliberarea timpului tău va deveni important pe măsură ce expansivul Jupiter avansează duminică 13 și te scufunzi cu capul într-un nou proiect sau pasiune.

Mergând mai departe.

Rac – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Vei observa o schimbare de ritm pe măsură ce războinicul Marte se întoarce retrograd în partea de sus a graficului tău, în zona carierei. Planeta roșie se află într-un Berbec aprins pentru o perioadă neobișnuit de lungă și a stârnit această parte a vieții tale, aducând probabil niște conflicte împreună cu el, astfel încât încetinirea va elimina o oarecare presiune. Acesta este un moment pentru reevaluarea proiectelor, planificarea strategică și concentrarea asupra sănătății și bunăstării tale. Vestea bună este că Jupiter expansiv se întoarce înainte, duminică 13, sprijinindu-ți toate relațiile. Vezi dacă poți repara garduri sau construi poduri cu vechi parteneri de luptă.

Oferind o ramură de măslin.

Leu – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Pe 9 septembrie, planeta războinică Marte se întoarce retrograd în semenul de foc Berbec. Acest lucru ne va afecta pe toți, personal și colectiv, până la mijlocul lunii noiembrie. În diagrama ta solară, Marte se află în Casa a 9-a de lărgire a orizonturilor și de extindere a viziunii asupra lumii. Următoarele două luni vor fi o oportunitate perfectă pentru a finaliza o carte, un site web, un podcast. Dacă ai dorit să explorezi ceva, fă pasul și începe să cercetezi și să studiezi. Ești susținut în orice faci, de Venus, înapoi lângă tine până în septembrie, netezindu-ți calea. Dacă ai dorința de a te schimba sau a-ți actualiza aspectul într-un fel, fă-o.

Potrivind exteriorul cu interiorul tău.

Fecioară – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Pe 9 septembrie, planeta de acțiune Marte devine retrogradă în propriul său semn al Berbecului până în noiembrie. Diferența va fi vizibilă pentru tine personal și pentru întreaga lume. În loc să ne împingem înainte, este timpul să încetinim și să evaluăm unde ne aflăm, dacă proiectele tale sunt pe drumul cel bun și, dacă este necesar, să efectuezi o corecție a cursului. Marte se află în casa a 8-a, sugerând că unele decizii financiare mari ar putea necesita monitorizare. Acesta este un moment minunat pentru a renunța definitiv la un obicei prost și ar putea fi mai ușor decât îți imaginezi. Ajutându-te să-ți netezești drumul, Jupiter se întoarce înainte duminica 13, oferind oportunități de a valorifica o serie norocoasă.

Aducându-ți dorințele, visele și obiectivele personale, la zi.

Balanță – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Fiecare dintre noi va observa o schimbare de ritm începând cu 9 septembrie, când planeta războinică Marte încetinește să se întoarcă retrograd. Tu, ca Balanță iubitor de pace, trebuie să fi găsit ultimele săptămâni destul de stresante în timp ce Marte a ars poduri în spatele tău și s-a ciocnit cu autoritatea. Acum poți primi o odihnă din provocările relației până în noiembrie și poți începe să te regrupezi. Dacă un parteneriat strâns a suferit, re-aprinde apropierea investindu-ți timpul, dragostea și atenția. Din fericire, duminică 13, Jupiter se întoarce din nou, făcând viața de acasă mult mai pozitivă. Dacă ai dorit să te muți de acasă, dar te-ai simțit blocat de circumstanțe, urmărește oportunitățile neașteptate și apucă-le cu ambele mâini.

Stingând focuri.

Scorpion – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Nu ai nevoie ți se reamintescă că până acum 2020 a fost brutal. Ultimele săptămâni au turnat petrol pe flăcări, pe măsură ce planeta ta personală Marte aprindea focuri peste tot. Din fericire, săptămâna aceasta, Marte se întoarce retrograd până în noiembrie, permițându-ți să te odihnești binemeritat. Marte este despre fizicitatea ta, așa că, în loc să continui să continui, mergi în natură să te miști, ia o pauză de realitatea virtuală non-stop și creează ceva în timp real. Cu Venus în partea de sus a graficului pentru tot septembrie, amintește-ți să faci și să te bucuri mult mai mult de ceea ce îți place. Marte retrograd este perfect pentru recuperarea părților pierdute din tine, prin reînvierea viselor și distracțiilor din copilărie.

Cine ai fost înainte să-ți spună cine trebuie să fii?

Săgetător – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

În această săptămână, două schimbări planetare foarte diferite te îndreaptă spre o nouă direcție. În primul rând, pe 9 septembrie, planeta de acțiune, Marte, încetinește să se întoarcă retrograd până în noiembrie, sugerând că ritmul frenetic pe care l-ai făcut ușurează destul de mult. Vor exista mai puține fricțiuni cu copii și mai puțină hârjonire între muncă și casă. Din fericire, propria ta planetă expansivă Jupiter se întoarce înainte, duminică 13, ridicându-ți spiritul și aducând un val de optimism. S-ar putea să descoperi că un obstacol financiar sau o problemă recurentă dispare pur și simplu. Fiindcă Soarele este în partea de sus a graficului, cariera ta este luminată și este posibil să planifici să schimbi modul în care lucrezi sau chiar întreaga ta traiectorie.

Concentrându-te pe ceea ce contează cu adevărat.

Capricorn – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Septembrie va fi o lună esențială pentru tine. În primul rând, războinicul Marte încetinește să se întoarcă retrograd pe 9 septembrie în casa a patra, a apartenenței tale. Apoi, duminică 13, Jupiter se întoarce înainte în propriul tău semn, aducându-ți noroc de acum până în decembrie. Mai târziu, pe 29 septembrie, planeta ta personală Saturn va merge, de asemenea, înainte. Revenind la Marte, aceasta este o șansă pentru tine de a te grupa din nou, de a nu mai împinge înainte și de a-ți face sănătatea și starea de bine o prioritate. A fost un an destul de brutal până acum, iar epuizarea este ultimul lucru de care ai nevoie. Renunță la câteva dintre acele responsabilități grele de acasă delegându-le. Acest lucru va elibera mai mult timp pentru a investi în ceea ce dă sens vieții tale. Predarea și învățarea sunt bine jucate și cu Jupiter în spate, acolo se află cele mai interesante oportunități.

Punând pe primul loc propriile interese cele mai înalte

Vărsător – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Septembrie aduce o schimbare de ritm și direcție pe măsură ce trei mari planete -Mars, Jupiter și Saturn își schimbă direcția. Precum în cer, așa și pe pământ. Din fericire, dintre toate semnele, o ai pe Venus care îți luminează zona de relații începând cu data de 6, netezindu-ți calea și oferind dragoste, prietenie și plăcere. Joacă-ți rolul pe măsură ce războinicul Marte se întoarce retrograd pe 9 septembrie construind poduri și reparând garduri cu partenerii și membrii familiei. Acesta este un moment minunat pentru curățare fizică și a-ți devălmășii casa, pentru a te debarasa de ani de lucruri care au trecut bine după vânzare la timpul lor. Începând cu 13 septembrie, când Jupiter se întoarce în partea cea mai adâncă a diagramei, începe să plantezi semințele unei noi creșteri.

Așteaptă câteva momente aha.

Pești – Horoscop săptămânal – 06-13.09.2020

Ca un semn sensibil al apei, pregătește-te să-l întâmpini pe Marte care se întoarce retrograd pe 9 septembrie. Războinicul petrece luni în Berbecul gung-ho și a aprins focuri peste tot, escaladând discordia și argumentele. Pe măsură ce încetinește, vei simții un sentiment de ușurare cu două luni înainte de ați trage sufletul, pentru a te grupa din nou și pentru a face un bilanț al finanțelor și resurselor tale. Fii precaut cu privire la luarea oricăror decizii importante – mult mai bine pentru a economisi cât poți și pentru a-ți construi securitatea personală. Cu Soarele în unghiul de relație până pe 21 septembrie, asigură-te că implici parteneri – personali sau profesioniști – în discuții financiare. Ai putea fi plăcut surprins de contribuția lor. Pe măsură ce lumea exterioară se răstoarnă, întoarce-te la centrul tău, reconectează-te cu cine ești și trăiește-ți viața în jurul valorilor tale.

Luându-te înapoi.

Sursă: wakeup-world.com – de Lorna Bevan

Citiți articolul original în limba engleză aici.

Vezi categoria de articole Horoscop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0