Denisa Florea bdm2

Despre Terapeut Denisa Florea

Despre Terapeut Denisa Florea

Desi de multe ori era total “împotriva vântului” și viața era vizibil diferită de a celorlalți, în sensul că părea îngreunată, explorând drumuri nebătătorite de alții.

Totuși această curiozitate a fost cea care a stat de veghe în cele mai provocatoare perioade din viața mea și m-a ajutat să găsesc cele mai potrivite soluții pentru mine. M-a ghidat spre a ieși din situații toxice, a-mi vindeca rănile, a descoperi puterea interioară, creativitatea, a putea să trăiesc cu pasiune și libertate, așa cum doream.

Tot ea m-a condus spre răspunsurile cele mai profunde ale sufletului: care este scopul vieții noastre? Încotro ne îndreptăm? Există un motiv anume pentru care ni se întâmplă lucrurile?

Așa am de devenit “Sculptorul” realității mele interioare.

Denisa Florea prod15b-min

Am explorat mai multe direcții :

Denisa Florea bdm

Acestă combinație unică a fost “călătoria” parcursă de mine, care și-a pus amprenta profund asupra gândirii mele, a viziunii și stilului de viață, cât și asupra abordării în lucrul cu oamenii. Știind cum se simte disperarea, confuzia, neputința am căutat să pot oferi oamenilor care veneau la mine, o metoda eficientă: testată și validată. Un drum “bătătorit”, care, odată parcurs, duce la armonie și împlinire în viață. Devin și ei sculptorul propriei realități interioare. Asta m-a transformat în creatoarea metodei APW (awakening the power within) și o deschizătoare de drumuri pentru aceia care caută soluții reale prin care să  aducă armonia în viețile lor neîmplinite. 

METODA APW

Astfel s-a născut puternica metodă APW (awakening the power within) care are scopul de a te pune în contact cu resursele interioare și a-ți ghida drumul de descoperire a ceea ce ești, în esență. Cred cu tărie că dacă am avea conștiența puterii reale, viețile noastre ar arăta total diferit. Am văzut asta cu propria-mi persoană și cu alte peste 10000 de persoane, în acești aproape 8 ani de lucru.

Această metodă puternică, dar delicată, are la baza principii validate științific de cele mai recente descoperiri în epigenetică, îmbinate cu înțelepciunea străveche într-ale vindecării holistice. Fiecare tehnică folosită în APW are un scop bine definit și conlucrează cu celelalte tehnici, pentru a putea oferi un mediu propice, ca rezultatele dorite să apară rapid și ușor: indiferent că procesul se întâmplă live sau online.

Abordarea APW include întreaga ființă, transformările fiind profunde pe mai multe planuri: mental, energetic, emoțional și nu în ultimul rând materializând și în planul fizic armonia și împlinirea dobândită în interior. Principiile pe baza cărora funcționează metoda APW sunt total neinvazive, ele fiind în acord cu legi Universale și biologice, ce susțin viața, trăită plenar.

Din 2018 toată expertiza am îndreptat-o înspre provocările pe care le au femeile. Astfel că metoda APW a fost adaptată, specific, la modul în care sunt construite, funcționează femeile și la temele cu care ele se confruntă. Am creat cursuri, workshopuri, webinarii și chiar un program modular destinat femeilor.Aceste programe, indiferent de modul în care se desfășoară- live sau online- sunt răspunsuri la:

  • stima de sine scăzută a femeii, 
  • eterna tendință spre sacrificiu a femeii, până la faza în care uită complet de ea, 
  • senzația de nemerit cu care, la un nivel mai mare sau mai mic, toate femeile se confruntă. O avem în celule, preluată de la generațiile de dinainte. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0