Abraham Hicks - Meditații

Cele patru meditații ghidate „Intrarea în Vortex” – Abraham Hicks (en: „Getting into the Vortex”). Un instrument ușor de pus în practică, așa cum nu a mai existat vreodată altul, care să îl ajute pe ascultător să își schimbe perspectiva și să se simtă mai bine în patru domenii ale vietii sale: bunăstarea generală, abundența fizică, bunăstarea fizică și relațiile.

Dacă poți descoperi o modalitate de a-ți schimba focalizarea, astfel încât să te situezi în interiorul vortexului, respectiv să te pui la unison cu cel-care-ești-cu-adevarat, starea ta de spirit va deveni astfel 100% pozitivă, iar probabilitatea ca dorințele tale să se manifeste va crește considerabil.

Acesta este unicul scop al acestor meditații ghidate. Ele te pot ajuta să elimini mai rapid gândurile de rezistență, pe care o parte le-ai cultivat întreaga ta viață. În acest fel, te vei folosi în mod direct de Energia care creează lumile pentru a ajunge acolo unde dorești și pentru a trăi viața pe care o preferi. — Din „Introducerea lui Abraham”

Aceste meditații ghidate (disponibile doar în limba engleză) sunt recomendate a fi ascultate seara, înainte de culcare, în căști și coordonând respirația cu sunetele de ghidaj – inspir 4 secunde și expir 6 secunde, din plex.

Un SYNOPSIS al învățăturilor lui ABRAHAM-HICKS

1. Ești o extensie fizică a ceea ce este non-fizic.

2. Ești aici în acest corp pentru că ai ales să fii aici.

3. Baza vieții tale este libertatea; scopul vieții tale este bucuria.

4. Ești un creator; creezi cu fiecare gând.

5. Orice lucru ce îți poți imagina este al tău de a fi sau de a face sau de a avea.

6. Pe măsură ce îți alegi gândurile, emoțiile tale te ghidează.

7. Universul te adoră pentru că îți cunoaște cele mai ample intenții.

8. Relaxează-te în bunăstarea ta naturală. Totul e bine. (chiar este!)

9. Ești un creator de moduri de gândire pe calea ta unică de bucurie.

10. Acțiunile care trebuie luate și bunurile care trebuie schimbate sunt produse secundare care îți pun accentul pe bucurie.

11. Poți să te îndepărtezi în mod corespunzător de corp, fără boală sau durere.

12. Nu poți muri; ești viață veșnică.

 

P.S. Nu este necesar ca nici măcar o altă persoană să înțeleagă Legile Universului sau procesele pe care le oferim aici pentru ca tu să ai o experiență de viață minunată, fericită, productivă – pentru că ești atractorul experienței tale. Doar tu!

Uneori, nici o cantitate de cuvinte nu va face dreptate subiectivă.

Abraham este un nume. Un simbol. Un sentiment. Evocatoare, dar simplă, ne dorim ca numele noastre să fie.

Dar cine sau ce este, sunt / sunt, Abraham. . . într-adevăr?

Participant la atelier: „. . . ești și o femeie foarte atrăgătoare. ”

Abraham: „De obicei suntem o ceață nebuloasă, deci este un compliment.” (Râsete)

Louise Hay îi numește astăzi „unii dintre cei mai buni profesori de pe planetă”.

Pentru Dr. Wayne Dyer sunt „marii Maeștri ai Universului!”

Un adevărat cine este cine, dintre autori, vorbitori și profesori, continuă să recunoască și să laude public valoarea imensă a înțelepciunii care se revarsă prin Esther.

Abraham s-a descris ca „o conștiință de grup din dimensiunea non-fizică” (care ajută mult!). Au mai spus: „Suntem ceea ce ești. Tu ești marginea principală a ceea ce suntem. Suntem în centrul tuturor religiilor. ”

Abraham ne-a spus prin Esther că, ori de câte ori simțim momente de mare dragoste, de încântare, bucurie pură, binecuvântare cu pietre, chiar și energia orgasmului sexual când simțim că Fluxul de energie se repezi prin corpurile noastre, adică energia Sursei și adică cine este „Avraam”.

„Jerry și Esther nu au folosit niciodată cuvântul canalizare”, reflectă Abraham. „Se folosește atunci când le este aplicat, dar nu l-au folosit niciodată, pentru că înseamnă multe lucruri din care nu sunt, vedeți”.

„Ați putea lăsa canalizarea din ea. Numiți-o inspirație; asta este tot ce este. Nu numiți jucătorul de baschet un canal, dar el este; el este o extensie a sursei de energie. Nu îl numiți pe chirurg un canal, dar el este. Nu-l chemi pe muzician, magnificul muzician, nu-l numești canalizator, dar el este. El canalizează esența mai largă a persoanei cu care se află în ceea ce privește specificul. ”

Însuși Esther îl numește pe Abraham „inteligență infinită”, iar pentru Jerry sunt „cea mai pură formă de iubire pe care am experimentat-o vreodată”.

Spunem că uitați-vă la Abraham pentru voi. Este singura cale de urmat și singura cale de a ști. Dacă vizionarea, ascultarea sau citirea cuvintelor lui Avraam te simt bine, atunci ești la locul potrivit. Dacă sună „off” pentru tine, sau poate chiar puțin enervant – aventura pornită!

Și în sfârșit – de la Jerry … ”Domnule. Practic”:

„Nu știu ce sunt și nu îmi pasă ce sunt. Le folosesc doar pentru binele pe care îl va face pentru mine și pentru alții. “

Și uneori – totul se spune cu un singur cuvânt.

Abraham. Sunt doar ceea ce sunt.

0