Veardi Holistic

Despre TERAPIA SHAKTI

Shakti folosește câmpuri magnetice pentru a crea îmbunătățiri ale stării de spirit, stări modificate și pentru a spori meditația și alte practici spirituale. Câmpurile magnetice ale Shakti poartă semnale derivate din structurile creierului cunoscute ca fiind implicate cu stări de conștiință modificate spiritual. Casca Shakti alternează această stimulare magnetică între două seturi de bobine magnetice, construind impulsul către experiențe mai intense. Este, de asemenea, benefică pentru îmbunătățirea dispoziției și a meditației.

Remer Ra Articles

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de toamnă (1)

Remer Ra: Știu că la nivel mondial pandemia dă semne de revenire, dar în țara noastră lucrurile au cam luat-o razna. Într-un fel, trebuia să ne așteptăm la o astfel de evoluție, dar nu ne gândeam la un asemenea scenariu. Știu că sunt și mai multe teste făcute zilnic, dar numărul deceselor este cel care indică situația reală. Raportat la numărul de locuitori, suntem pe primul loc în lume. Sper că înțelegi de ce ne-ar interesa mai multe informații legate de evoluția pandemiei din țara noastră.

UNBOX your conscious mind

UNBOX your conscious mind using a beauty cream

Pielea este cel mai mare organ al organismului uman.Pielea este legătura noastră cu exteriorul, precum și separarea noastră fizică/organică, de exterior. Celulele, (organisme unicelulare)  au și ele ”pielea lor”, membrana celulară, care face legătura cu celelalte celule precum și  separarea de celelalte celule. Membrana celulară, prin receptorii membranari, primește și emite semnale, informații, având funcție …

UNBOX your conscious mind using a beauty cream Read More »

Remer Ra Articles

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (3)

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (3) – Remer Ra – Acel punct critic nu a fost atins, pentru că nu omul este cauza încălzirii globale, chiar dacă i se pot atribui multe din stricăciunile aduse planetei. Procesul de încălzire este unul natural și a început cu peste zece mii de ani în urmă. Și va continua, astfel că manifestări extreme ale vremii, și nu numai, veți mai vedea în perioada următoare.

Remer Ra Articles

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (2)

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (2) – Remer Ra Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Oryen: Bine vă regăsesc, dragilor! Remer Ra: Se simte o energie specială, foarte plăcută și atât de liniștitoare! Și nu vorbesc doar despre sentimentul plăcut al eliminării unor restricții. Cu siguranță, simt că este și altceva. Și o …

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (2) Read More »

0