Veardi Holistic

Despre TERAPIA SHAKTI

Shakti folosește câmpuri magnetice pentru a crea îmbunătățiri ale stării de spirit, stări modificate și pentru a spori meditația și alte practici spirituale. Câmpurile magnetice ale Shakti poartă semnale derivate din structurile creierului cunoscute ca fiind implicate cu stări de conștiință modificate spiritual. Casca Shakti alternează această stimulare magnetică între două seturi de bobine magnetice, construind impulsul către experiențe mai intense. Este, de asemenea, benefică pentru îmbunătățirea dispoziției și a meditației.

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (3)

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (3) – Remer Ra – Acel punct critic nu a fost atins, pentru că nu omul este cauza încălzirii globale, chiar dacă i se pot atribui multe din stricăciunile aduse planetei. Procesul de încălzire este unul natural și a început cu peste zece mii de ani în urmă. Și va continua, astfel că manifestări extreme ale vremii, și nu numai, veți mai vedea în perioada următoare.

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (2)

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (2) – Remer Ra Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Oryen: Bine vă regăsesc, dragilor! Remer Ra: Se simte o energie specială, foarte plăcută și atât de liniștitoare! Și nu vorbesc doar despre sentimentul plăcut al eliminării unor restricții. Cu siguranță, simt că este și altceva. Și o …

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (2) Read More »

Portalul pleiadian – 2021 Transmisiile de primăvară (1)

În urmă cu vreo trei săptămâni am făcut o mică incursiune în câmpul morfogenetic uman și am simțit o schimbare a nivelului de conștiență. Înainte de pandemie, procentul celor treziți, adică al celor care urmau constant o cale spirituală, deci gândeau, simțeau și acționau în consecință, era de circa 2,5 %. Acum, după mai bine de un an de la începerea pandemiei, după toată furtuna interioară resimțită de cei mai mulți oameni, am simțit o creștere cu un procent, adică vorbim de aproximativ 3,5%.

Portalul pleiadian – Noi perspective (10)

Portalul pleiadian – Noi perspective (10) – Remer Ra Remer Ra: Bine ai revenit, Oryen! Oryen: Bine vă regăsesc, prieteni dragi! Remer Ra: Am un sentiment aparte… Știu că va urma o pauză ceva mai lungă. Oryen: Va fi doar o pauză de transmisii, însă procesul de redescoperire, manifestare și desăvârșire nu poate lua pauză. Remer …

Portalul pleiadian – Noi perspective (10) Read More »

0