Despre noi

Suntem un grup de oameni pasionați, cu perspective largi și din afara comunului. Un grup de oameni atipici din Cluj-Napoca cu mari experiențe de studii și cercetări, muncă și viață prin Europa, minunate relații și prietenii pe care le-am câștigat de-a lungul și latul timpului, mărilor și țărilor și vrem să aducem niște plusuri experiențelor oamenilor din jur pentru o înțelegere și o calitate mai bună a vieții.

Am muncit, și încă muncim, ca să creem o bună gamă de servicii terapeutice și produse artizanale din domeniul cosmetologiei terapeutice, ca să le facem disponibile și celor din jurul nostru. Este unul din felurile noastre de a ne exprima și de a transmite mai departe ceea ce am învățat

Pentru ca noi credem ca este util tuturor! Fiecare om poate să-și ofere „luxul” unei schimbări în viață, să învețe, să crească, să evolueze. Să aibă un bun gel de duș în baie, o cremă naturală și eficientă oriunde, dichisuri care să le încânte spațiul și spiritul. Mai important decât asta este faptul că fiecare dintre noi are nevoie de armonie sufletească. Pentru asta venim în ajutor cu o suită de experiențe, studii și cercetări în domeniul terapeutic.

Aproape toate limbile vorbite au dialectele lor. Unul dintre dialectele limbii române este aromâna, ce "sună" ușor arhaic și cu note regale. Cuvântul "Veardi" provine din acest dialect și înseamnă, simplu, "verde".

Citește și articolele despre activitatea și produsele noastre în secțiunea Magazin, din blog-ul nostru și din rețelele media sociale.

Principiile noastre

Credem că naturalețea este starea cea mai ușoara a omului. Noi ne dorim, prin serviciile și produsele noastre naturale, să contribuim la întoarcerea acestei stări în mintea și în organismul nostru pentru a-i oferi acestuia forța și sprijinul de care are nevoie în recâștigarea balanței sănătății, dar și a menținerii acesteia. Plantele medicinale sunt remedii adevarate ce ne ajută să ne menținem sănătatea fizică și emoțională, ca atare noi le dedicăm toată pasiunea.

Am învățat din istoria noastră și putem spune că sunt multe aspecte ce ne-au inspirat. Am privit în adâncul „poporului uman” și am descoperit valori extraordinare. Apropierea și încrederea față de natură, inspirația și balansul, arta… Vrem, cu grijă și cu drag, să le păstram în continuare și să le nutrim.

Avem o credință simplă, cea de a ne menține curate mintea și sufletul pentru a redescoperi minunile pe care natura ni le oferă atât de gentil. Vrem să ne reconectăm legăturile uitate și să trăim din nou în armonie cu ea, țesând firele misterioase ale vieții, în loc.

Oferim „lucruri” cu valoare. Ne-am ales ca oameni ce pun pasiune în fiecare zi în ceea ce fac și lucrează pentru a crea preparate în care cusurul nu-și are locul. Ne ghidăm după valori simple dar esențiale: grija față de noi și cei din jur, indiferent de regn, curaj și pasiune în ceea ce facem.

Îi oferim omului modern o parte din natură. Am căutat și am găsit metode bune, eficiente și accesibile. Produsele sunt fabricate după rețete proprii și sunt adaptate stilului de viață actual, cu esențe concentrate ale naturii în produse inovatoare special concepute pentru fiecare.

Echipa noastră

Veardi Office Logo
Blazon_Gullbrand
Casa Gullbrand

Povestea Veardi

Arvid Gullbrand

În paradigma vieții colective a oamenilor, referindu-mă la întreaga civilizație umană, există elementul „zeu suprem”, ceea ce presupune o externalizare a forțelor proprii. De ce? … Fiindcă atâta timp cât noi credem că sunem subiecții unei/unor ființe creatoare superioare, noi pasăm responsabilitățile acesteia sau acestora. Rezultatul? … Dizarmonii…

Defapt așa am fost invățați de-a lungul istoriei și asta pentru că a fost o variantă mai simplă de a explica anumite lucruri pe care conștieța noastră nu le-a putut integra în acel prezent. Vă imaginați că dacă am călători în timp, în Evul Mediu spre exemplu, și le-am arăta indigenilor smartphone-urile noastre, ei ar crede că suntem ființe superioare, ni s-ar închina, și asta doar pentru că mintea lor încă nu poate înțelege nici măcar principiile acestei tehnologii. La fel și în cazul pseudo-relației cu zeii noștri…

E important de precizat faptul că mintea noastră este doar o ustensilă și nu identitatea noastră, dar este într-adevăr una dintre cele mai avansate ustensile dintre câte există. Doar pentru că mintea noastră nu procesează niște informații și ne simțim frustrați, temători, suferim în fel și chip, asta nu înseamnă că ne bate vreun zeu, ci doar că avem nevoie să împingem sau să eliminăm niște limite.

De-a lungul vieții noastre actuale am trecut prin diverse experiențe. Încă de la concepție am început să ne „adaptăm” la mediu (am notat niște ghilimele ironice fiindcă avem prostul obicei de a crede că natura este împotriva noastră). În esența noastră suntem foarte iubitori, noi chiar cunoaștem ceea ce socialmente este numit „iubire necondiționată”. Observați infanții câtă crezare le oferă părinților lor și asta fiindcă ei chiar manifestă iubire necondiționată față de ei. De foarte multe ori se întâmplă să nu înțelegem în totalitate experiențele pe care le trăim și ne activăm sistemele de apărare. Ele au, într-adevăr, un rol important în dezvoltarea și evoluția noatră ca entități, dar atunci când ținem cu dinții de ele ne instalăm foarte multe frici. Și când spun „frici” mă refer la toate emoțiile negative, pasive, regresive, active etc. (frustrări, temeri, ură, vină, ș.a.m.d.). Și pentru că aceste programe sunt incompatibile pe termen lung cu sistemele noatre mental și emoțional, ele crează distorsiuni în percepția noastră asupra lucrurilor, disonanțe, dizarmonii și blocaje în propriile sisteme.

În aceste vieți noi trăim pe planeta diversității. Putem experimenta viața în fel și chip. Ne putem trăi cele mai frumoase, mai armonioase, mai diverse dorințe. 

Ceea ce primează în activitatea universală sunt paradoxurile. Eu unul cred că le privim ca atare fiindcă avem o percepție încă dualistă, bipolară. Unul dintre paradoxuri este: cu toții suntem egali, dar diferiți și nimeni nu este egal în fața lui Dumnezeu. Suntem unici! Ca atare, abordarea noastra în terapie este personală. Nu ne supunem vreunui protocol, ci doar urmărim să oferim o mână de ajutor, un imbold, astfel încât să putem merge mai departe.

E important de precizat faptul că Veardi Holistic nu practică medicină, așa cum este ea socialmente și legal înțeleasă. Te rugăm să citești disclaimer-ul de mai jos.

Următoarele descriu termenii în care puteți accesa Veardi Holistic și toate serviciile disponibile în domeniile și subdomeniile holistic.veardi.ro și în paginile de social media deținute sau operate de Veardi Holistic și entitățile asociate.

Dacă nu sunteți de acord cu termenii de mai jos sau nu înțelegeți, nu utilizați sau accesați acest site sau entitățile conexe.

Informațiile conținute în acest site și paginile sale de socializare asociate sunt doar pentru scopuri informative generale. În timp ce Veardi Holistic și colaboratorii săi se străduiesc să păstreze informațiile de pe acest site și paginile lor de social media corelate și exacte, nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, despre exhaustivitatea, exactitatea, fiabilitatea sau disponibilitatea cu privire la paginile web și paginile sociale conexe sau la informațiile, produsele, serviciile, paginile legate sau elementele grafice conexe conținute pe site și paginile sociale media asociate, în orice scop.

Nici un articol de pe acest site sau paginile sale de social media asociate nu are scopul de a oferi consultanță, diagnostic sau tratament medical. Veardi Holistic nu eliberează sfaturi medicale, nu prescrie sau nu diagnostichează boala. Prin furnizarea informațiilor conținute în acest document, Veardi Holistic nu încearcă să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să atenueze orice boală sau stare medicală în orice persoană sau comunitate. Opiniile, comentariile, analizele și sfaturile nutriționale exprimate de Veardi Holistic și contribuabilii săi nu au rolul de a înlocui o relație individuală cu un profesionist calificat în domeniul medical și nu sunt intenționate ca sfaturi medicale. Orice încredere pe care o acordați acestor informații este strict pe propriul dvs. risc și pe propria voință liberă. Veardi Holistic nu face nicio reclamație medicală și nu adoptă niciun fel de afirmații medicale care ar fi putut fi făcute în referințe sau revendicări făcute de autori individuali. Veardi Holistic este conceput ca o împărtășire a cunoștințelor, cercetărilor, opiniilor și informațiilor din cercetarea și experiența autorilor și materialele terților menționate aici. Veardi Holistic te incurajeaza sa iti faci propriile decizii de sanatate si nutritie pe baza cercetarilor si a experientei tale si in parteneriat cu un profesionist calificat in domeniul sanatatii, mai ales daca ai o afectiune severa. Informațiile și analizele medicale și de sănătate furnizate cu privire la Veardi Holistic sunt destinate să ofere o gamă largă de informații, opinii, experiențe și surse, pentru a vă ajuta să faceți alegeri pozitive pentru sănătatea propriului trup și minte, pentru a ajuta corpul să se vindece în sine. Înainte de a începe orice tip de regim sau tratament naturist, integrat sau convențional, este recomandabil să solicitați sfatul unui medic specialist licențiat și să exersați în permanență discernământul informat.

Articolele individuale se bazează pe opiniile autorului lor. Opiniile exprimate în Veardi Holistic, inclusiv comentariile trimise de cititori, autori, administratori de site-uri și de social media și opiniile exprimate în format video și de alt tip, sunt opiniile individului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Veardi Holistic, personalul sau fondatorii săi. Prin repostarea informațiilor și opiniilor din alte surse, care nu sunt originale pentru Veardi Holistic, inclusiv, dar fără a se limita la, materialele re-postate integral sau parțial de alte site-uri web, Veardi Holistic nu aprobă informațiile sau opiniile exprimate aici, nu garantează acuratețea sau imparțialitatea acestor informații și nu își asumă nicio răspundere juridică pentru nicio revendicare, pierdere sau daună care rezultă din acele informații sau informații la care se face referire.

Veardi Holistic încearcă să obțină consimțământul necesar înainte de a republica orice materiale scrise care sunt 
1) neoriginale pentru Veardi Holistic și/sau
2) nu sunt disponibile sub licență de tip „Commercial Commons”.

Nu se intenționează încălcarea drepturilor de autor prin utilizarea imaginilor obținute din domeniul public. Dacă sunteți proprietarul drepturilor de autor pentru o imagine sau alt material care apare pe acest site sau pe paginile sale de socializare asociate și alte entități și doriți să îl eliminați sau să îl creditați în mod corespunzător, contactați Veardi Holistic prin opțiunea Contact. Veardi Holistic își rezervă dreptul de autor asupra tuturor materialelor originale, cu excepția cazurilor indicate. Prin trimiterea de conținut (inclusiv text, fotografii și videoclipuri) pentru publicarea pe Veardi Holistic, sunteți de acord că conținutul nu încalcă sau încalcă drepturile altor persoane sau încalcă în alt mod legea. De asemenea, acordați Veardi Holistic o licență gratuită, perpetuă, irevocabilă, neexclusivă, nerestricționată, la nivel mondial, pentru a vă afișa public conținutul pe holistic.veardi.ro și pe paginile sale de socializare asociate.

Acest site conține legături către site-uri web, inclusiv servicii media sociale, care sunt operate de alte părți și nu sunt sub controlul Veardi Holistic. Aceste linkuri sunt furnizate doar pentru comoditate și referință. Includerea oricăror legături nu implică neapărat o recomandare sau susține opiniile exprimate în cadrul acestora. Veardi Holistic și colaboratorii săi nu au niciun control asupra naturii, conținutului și disponibilității acelor site-uri și pagini, în momentul publicării sau ulterior, și nu pot face niciun fel de declarații sau garanții de orice fel în legătură cu aceste site-uri și pagini de social media. Veardi Holistic nu este responsabil pentru conținutul sau produsele oricărui site legat sau orice legătură conținută într-un site legat. Veardi Holistic nu adoptă niciun fel de pretenții medicale care ar fi putut fi făcute în referințele terților.

În nici un caz, Veardi Holistic sau contribuabilii săi nu vor fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună, incluzând, fără a se limita, pierderi sau daune indirecte sau consecvente sau orice pierdere sau deteriorare care rezultă din pierderea datelor sau din profiturile care decurg din sau în legătură cu, utilizarea acestui site web sau a informațiilor conținute în acesta. Se depun toate eforturile pentru a menține site-ul funcționând fără probleme. Cu toate acestea, Veardi Holistic și colaboratorii săi nu își asumă nicio responsabilitate și nu vor fi responsabili pentru faptul că site-ul este temporar indisponibil din motive tehnice sau din alte motive.

0