Green and that's it!

Servicii de terapie alternativă și preparate naturale artizanale.

Green and that's it!

Servicii de terapie alternativă și preparate naturale terapeutice, artizanale.

NOU

Noutăți în magazin

Explorează gamele

Dermato-cosmetice naturale cu ingrediente precise și servicii de terapie holistică.

Produse

Selecția noastră

Servicii

Terapie holistică

Garantăm că produsele noastre cosmetice sunt create din ingrediente naturale în proporție minimă de 95%, iar conservanții și agenții funcționali folosiți sunt fie și ei naturali, fie aprobați EcoCert pentru cosmetica naturală sau au grad alimentar. Și, bineînțeles, prin „ingrediente naturale” ne referim la extracte vegetale, derivați naturali, săruri minerale, etc. și le excludem pe cele de origine animală.

Produsele noastre cosmetice sunt preparate manual cu grijă, în condiții optime de igienă (pentru curățarea spațiilor de lucru se folosesc doar produse de igienizare ecologice), pentru un scop precis. Ne asumăm să îndeplinim standardele de practică, să efectuăam corect cercetările și testările excluzând orice implicare a animalelor, și să creem informări precise și exacte despre produsele noastre.

Ingredientele cosmetice sunt cercetate în laboratoare specializate și standardizate, nici ingredientele și nici produsele finite nu au fost testate pe animale (și nici nu folosim ingredinte derivate de la animale). Toate amablajele ingredinetelor sunt fie reutilizate în alte scopuri, fie reciclate corespunzător. De asemenea, considerăm că putem utiliza cât mai puține ambalaje (indiferent de material) în activitatea noastră, de aceea veți observa că majoritatea preparatelor beneficiază de ambalajul minim necesar destinației și aplicării lor.

Acest termen nu este o carateristică intrinsecă de facto, ci mai degrabă o scară, un grad, deci putem vorbi de calitate superioară sau inferioară și de multe ori suntem subiectivi. Calitatea superioară a produselor noastre cosmetice se referă la faptul că ingredintele active din compoziție se regăsesc în concentrație aproape maximă recomandată de producător pentru a-și îndeplini utilitatea și sunt lipsite de adaosuri de umplutură, ceea ce inseamnă că ele sunt întradevăr bogate și eficiente.

În crearea rețetelor noastre căutăm ingredinte cosmetice competente pentru scopul precis pe care-l dăm produsului. Astfel ne dorim ca acțiunile acestuia să fie într-adevăr eficiente și remarcate.

Aboneaza-te la newsletter:
0