Informații produse

Ce este această siglă “Nicushor approved”?

Noi am creat această siglă pentru a evidenția niște caracteristici clare ale produselor noastre. Am creat un set de reguli pe care le urmăm în crearea rețetelor, în procesul de producție și în însemnătatea lor în concordanță cu principiile noastre. Nu reprezintă vreo certificare oficială, ci doar faptul că produsele noatre îndeplinesc regulile pe care le-am stabilit.

Ce produse comercializăm?

Produse de nișă! Avem o dedicație în a prezenta produse unicat, din creație proprie sau de la furnizori selectați cu foarte mare atenție. Ne interesează mai mult calitatea acestora, decât aparența lor, iar astfel îmbogățim magazinul nostru cu ceea ce ne este folositor cu adevărat.

Ce reprezintă sigla?

Produsele noatre, purtătoare a acestei sigle, contează pe:

  • NATURALEȚE: garantăm că produsele noastre cosmetice sunt create din ingrediente naturale în proporție minimă de 95%, iar conservanții și agenții funcționali folosiți sunt fie și ei naturali, fie aprobați EcoCert pentru cosmetica naturală sau au grad alimentar. Și, bineînțeles, prin „ingrediente naturale” ne referim la extracte vegetale, derivați naturali, săruri minerale, etc. și le excludem pe cele de origine animală.

  • AUTENTICITATE: Produsele noastre cosmetice sunt preparate manual cu grijă, în condiții optime de igienă (pentru curățarea spațiilor de lucru se folosesc doar produse de igienizare ecologice), pentru un scop precis. Ne asumăm să îndeplinim standardele de practică, să efectuăam corect cercetările și testările excluzând orice implicare a animalelor, și să creem informări precise și exacte despre produsele noastre.

  • ARMONIE: ingredientele cosmetice sunt cercetate în laboratoare specializate și standardizate, nici ingredientele și nici produsele finite nu au fost testate pe animale (și nici nu folosim ingredinte derivate de la animale). Toate amablajele ingredinetelor sunt fie reutilizate în alte scopuri, fie reciclate corespunzător. De asemenea, considerăm că putem utiliza cât mai puține ambalaje (indiferent de material) în activitatea noastră, de aceea veți observa că majoritatea preparatelor beneficiază de ambalajul minim necesar destinației și aplicării lor.

  • CALITATE: acest termen nu este o carateristică intrinsecă de facto, ci mai degrabă o scară, un grad, deci putem vorbi de calitate superioară sau inferioară și de multe ori suntem subiectivi. Calitatea superioară a produselor noastre cosmetice se referă la faptul că ingredintele active din compoziție se regăsesc în concentrație aproape maximă recomandată de producător pentru a-și îndeplini utilitatea și sunt lipsite de adaosuri de umplutură, ceea ce inseamnă că ele sunt întradevăr bogate și eficiente.

  • INOVAȚIE: în crearea rețetelor noastre căutăm ingredinte cosmetice competente pentru scopul precis pe care-l dăm produsului. Astfel ne dorim ca acțiunile acestuia să fie într-adevăr eficiente și remarcate.

Pentru mai multe informații despre activitatea și produsele noastre te invităm să urmărești blog-ul nostru sau pagina de Facebook.

Veardi Office - #NICUSHOR APPROVED
Cum știți care produs este natural și cât?

Pe pagina fiecărui produs din magazinul nostru online, în secțiunea „Informații suplimentare”, veți găsi următoarele etichete (#) cu semnificațiile:

#NicushorApproved100% natural / organic
95 – 99% natural / organic
  

#NicushorAgreed
70 – 95% natural / organic
50 – 70% natural / organic
< 50 % natural / organic
Veardi Office - #NICUSHOR
Cine este Nicushor?

Ei bine, Nicushor este motanul lui Arvid, un prieten ce încă nu a devastat perdelele. Are o fire inocentă, afectuoasă și sociabilă. Într-adevăr nu e egoist precum ne așteptam de la o pisică adoptată după ce a fost abandonat.

Așa cum este prietenul și fotomodelul nostru, el este și cel care ne “aprobă” produsele cu amprenta lăbuței lui drepte ca-n vechile desene animate. 

#nicushor

Veardi Office - #NICUSHOR
0