The Keshe Foundation

Utilizarea MaGravs, nanomateriale, GaNS, plasmă lichidă, plasmă de câmp și alte tehnologii cu plasmă a venit ca un nou răsărit pentru ca umanitatea să progreseze și să lucreze în armonie cu Universul. Aplicațiile tehnologice convenționale sunt risipe, dăunând și provoacă poluare planetei și tuturor ființelor vii. Plasma Science oferă soluții și îmbunătățește metodele existente și utilizarea resurselor în toate aspectele care ating viața tuturor ființelor.

Deveniți un creator și înțelegeți activitatea Universului pentru binele omenirii de pe această planetă, precum și în spațiu!

The Keshe Foundation este o organizație independentă, fără scop lucrativ și non-religioasă, fondată de inginerul nuclear Mehran Tavakoli Keshe, care își propune să dezvolte noi cunoștințe științifice, noi tehnologii și noi soluții pentru probleme globale majore precum foametea, lipsa de apă, lipsa alimentării cu energie electrică , schimbările climatice și bolile prin utilizarea de reactoare plasmatice special dezvoltate, care vor oferi umanității capacitatea de a călători în spațiul profund.

The Keshe Foundation - KF SSI Logo

KF Plasma Times

Revista „KF Plasma Times” este publicația centrului The Keshe Foundation și este disponibilă pentru lectură și descărcare, în limba engleză.

August 2019

Iulie 2019

Iunie 2019

Mai 2019

Aprilie 2019

Martie 2019

Febriarie 2019

Ianuarie 2019

Decembrie 2018

Noiembrie 2018

Octombrie 2018

Septembrie 2018

August 2018

Iulie 2018

0