LEGEA LUI UNU
- de Ra, un umil mesager al Legii lui Unu -

„Totul este unul”. Aceasta a fost inima mesajului Confederației prin channeling-ul L/L Research de la început. Potrivit acestor surse, călătoria noastră către realizarea acestui adevăr se deplasează prin diferite etape. În această etapă, a treia densitate, cea mai complicată și confuză din întreaga călătorie, dragostea este tema și cheia realizării adevărului etern al unității; este „mântuirea densității a treia”, potrivit lui Ra.

Suntem cu toții una, însă sistemele noastre sociale de a treia densitate sunt construite pentru a consolida separarea și inegalitatea bazate pe o mulțime de identificatori externi, creând tristețe nemăsurată pentru generații de popoare. Tocmai această durere pe care rătăcitorul și căutătorul spiritual doresc să o abordeze prin lucrarea inimii deschise. Și în prezent, o lumină globală strălucește pe una dintre cele mai proeminente distorsiuni și surse de durere cauzate de sistemul nostru de inegalitate: nedreptatea rasială.

Vă rugăm să ne alăturați pentru a ne chema pe noi înșine și pe semenii noștri pentru a îndrepta aceste nedreptăți și a aduce restituirea vindecătoare rănilor provocate de moștenirea rasismului înnăscută în societățile și culturile noastre. Fără rectificare și restituire, ciclul continuă. Depinde de noi să rupem acest ciclu și să creăm o lume în care unicitatea Creatorului se reflectă în toate aspectele societății pentru fiecare din această lume.

Oricare ar fi rasa, sexul, statutul economic, apartenența noastră politică, locul de naștere sau altă distincție care ne face unici, suntem cu toții reprezentări la fel de sacre ale Creatorului Infinit unic – nimeni mai mult sau mai puțin Creatorul decât altul. Atâta timp cât această înțelegere este atât de grav distorsionată și abuzată, inclusiv prin inegalități rasiale, munca rătăcitorului și a căutătorului pozitiv continuă pe această planetă.

În dragoste și întristare,
L/L Research

Seria cărților „Legea lui Unu” - de Ra, un umil mesager al Legii lui Unu

Sursa originală a acestei secțiuni poate fi accesată prin acest link (click aici).

L/L Research – www.llresearch.org

L/L Research reține toate drepturile asupra materialelor publicate, incluzând cărți, transcrieri, materiale audio și video și toate celelalte materiale media. Link-urile de descărcare ale materialelor originale L/L Research conduc către pagina web oficială a organizației, de unde se poate descărca materialul.

Pe efortul și cheltuiala noastră (a L/L Research), pe care suntem onorați și recunoscători să le investim, acest material este scris, produs sau canalizat și pus la dispoziția solicitantului interesat pentru studiu individual, nu pentru re-publicare în masă sau redistribuire pe pe site sau într-o altă lucrare decât a noastră. 

Deși L/L Research are în vedere punerea la dispoziția lumii a materialului și menținerea acestuia liberă misiunea sa principală, autorii își păstrează dreptul și onoarea / datoria de a servi ca singură sursă de PDF-uri întregi, transcrieri și cărți pentru a proteja și conserva integritatea și utilitatea materialului pentru căutătorii acestui timp și al viitorului.

 

Notă: L/L Research nu este singura sursă de perspectivă spirituală – există numeroase surse valoroase de înțelepciune în lume, atât noi cât și vechi – și nici nu impune vreun copyright asupra înțelegerii spirituale – care poate apărea numai din interiorul căutătorului, în care stă autoritatea adevărului. Mai degrabă și simplu, L/L Research este singura sursă a acestor informații. 

Bibliotecă

Sursa originală a acestei secțiuni poate fi accesată prin acest link (click aici)Pentru mai multe informații, traduceri sau alte versiuni ale cărților, vă rugăm să accesați sursa originală. Link-urile de descărcare (click pe imagine) ale materialelor originale L/L Research conduc către pagina web oficială a organizației, de unde se poate descărca materialul. Materialele originale sunt disponibile în limba engleză.

Teaching the Law of One
Teaching the Law of One
Învățăturile Legii lui Unu
Învățăturile Legii lui Unu
A Wandere's Handbook
A Wandere's Handbook
A Concept Guide
A Concept Guide
Tilting at Windmills
Tilting at Windmills
Voices of the Confederation
Voices of the Confederation
A Book of Days
A Book of Days
A Channeling Handbook
A Channeling Handbook
The LL Research - Channeling Archives
The LL Research - Channeling Archives
Secrets of the UFO
Secrets of the UFO
The Crucifixion of Esmerelda Sweetwater
The Crucifixion of Esmerelda Sweetwater
The Poetry of Carla Lisbeth Rueckert
The Poetry of Carla Lisbeth Rueckert
The Quixotic Quest
The Quixotic Quest
101 - The Choice
101 - The Choice
0