Materiale de lucru și exerciții

1
MANDALE
Jung a explicat că nevoia de a desena mandale a apărut în timpul momentelor sale intense de dezvoltare personală. Apariția lor indică faptul că la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare.
Vizualizează slide-urile
2
REMER RA
Ne sunt prezentate diverse dialoguri de tip „chanelling” extrem de interesante și importante, materiale de lucru din domeniul hermetismului, tehnici și practici subtile cu elementele, principii ale școlii zamolxiene.
Vizualizează materialele
3
BASHAR
Lumea antică a prezentat simboluri și ritualuri ce sunt universale și încă de actualitate. În ajutorul integrării energiilor 4D – 5D, Bashar ne prezintă o serie de exerciții pentru autocunoaștere și eliminarea barierelor.
Vizualizează materialele
4
ABRAHAM HICKS
Ești o extensie fizică a ceea ce este non-fizic. Ești aici în acest corp pentru că ai ales să fii aici. Baza vieții tale este libertatea; scopul vieții tale este bucuria. Ești un creator; creezi cu fiecare gând.
Vizualizează materialele
5
CRIMSON CIRCLE
Primele noastre informații canalizate au provenit de la o ființă iubitoare pe nume Tobias, care apoi a împărtășit nenumărate mesaje frumoase cu noi pentru următorii 10 ani.
Vizitează librăria
6
FRACTALE
Fractalele sunt similare mandalelor. Sunt tipare fără sfârșit, de o complexitate infinită ce sunt auto-similare pe diferite scale. Sunt create prin repetarea unui simplu proces la nesfarșit.
În curând
7
CALCULATOR DE BIORITM
Cunoscându-ți bioritmurile, poți fi sigur la ce să te aștepți de la fiecare zi pentru a reuși la sport, întâlniri, afaceri, negocieri, examene sau interviuri de muncă. Funcționează ca o oglindă magică, ajutându-vă să vă cunoașteți capacitățile la potențialul lor maxim. Licență freeware
Descarcă software
8
STELLA 4D
Include politopi în patru dimensiuni, cunoscute sub numele de policorii. Consultați secțiunile 3D care se animă în timp real, vedeți politopi compleți proiectați în 3D și încercați rotația 4D și vizualizați rețele 3D și figuri de vortex ale politopilor 4D. Software demo
Descarcă software
9
STELLARIUM
Stellarium este un software planetariu care arată exact ceea ce vezi când privești stelele. Este ușor de utilizat și gratuit. Licență freeware.
Descarcă sofware
10
YANTRE
Yantra este o diagramă mistică, preponderent din tradițiile tantrice a religiilor indiene. Sunt folosite ca ajutor în meditații, pentru beneficiile puterilor lor oculte bazate pe astrologia hindusă și textele tantrice.
Descarcă software
11
TOM KENYON
O colecție de fișiere audio, dintre care unele sunt meditații audio și unele sunt fragmente din lecturi și seminarii. Maeștrii Sunetului - Hathor - și alte entități de conștiință înaltă.
Vizualizează lista
12
THE KESHE FOUNDATION
Utilizarea MaGravs, nanomateriale, GaNS, plasmă lichidă, plasmă de câmp și alte tehnologii cu plasmă a venit ca un nou răsărit pentru ca umanitatea să progreseze și să lucreze în armonie cu Universul.
Citește publicațiile
13
LEGEA LUI UNU
Suntem cu toții una, însă sistemele noastre sociale de a treia densitate sunt construite pentru a consolida separarea și inegalitatea bazate pe o mulțime de identificatori externi, creând tristețe nemăsurată pentru generații de popoare.
Vizualizează materialele
14
DENISA FLOREA
Desi de multe ori eram total “împotriva vântului” și viața era vizibil diferită de a celorlalți, în sensul că părea îngreunată, explorând drumuri nebătătorite de alții.
Vizualizează materialele
0