Parteneri

Psih-Art-Terapie cu foarte mare atenție la detalii psihice și fizice. Cu o orientare holistică și o îndelungă experiență în medicină și psihoterapie. Pune preț pe identificarea și creșterea nivelului de conștiință individuală și de grup, prin cunoaștere (noesiterapie), sondarea inconștientului (hipnoterapie), ghidare spirituală (sacroterapie), joc (ludoterapie) și mediere artistică (art-terapie).– Dr. med. Maya Rotaru

Vezi gama de servicii Psihartterra

Vizitează site

Pe lângă informații despre cura cu ulei de cannabis medicinal, este bine să știi ce te poate ajuta să-ți păstrezi sănătatea sau să optimizezi condițiile de vindecare, și să devii sănătos fizic si mental în cel mai scurt timp și pe cea mai simplă și plăcută cale.

Vezi gama noastră de produse CannaTerra

Vizitează site

Diana Voivod, un farmacist dedicat, de fiecare dată când își îmbrățișează pasiunea crează ceva cu adevărat valoros. 

Așa a început și Divera Lab – prin îmbrățisarea pasiunii ei artistico-chimice, fiindcă acesta este rezultatul dedicării, studiilor și cercetărilor proprii din ultimii ani, materializat în aceste produse dermato-cosmetice organice cu grad farmaceutic.

Vizitează site

Vă invităm în enigmatica lume a miresmelor desprinse din poveștile Seherezadei! Un album de călătorii prin toate tărâmurile mistice din jurul nostru și din noi înșine, pline de sentimente, emoții, trairi, stări. Plăceri și pasiuni picurate domol și concentrat în recipiente maiestuoase.

Parfumurile orientale provin din cele mai pure și sincere imaginații.

Ne găsești baldachinul pe Str. Primăverii nr. 6, parter, în Cluj-Napoca.

Vizitează site

Your vision, your story, feelings and emotions will be expressed in a creative and functional way.

We love to create, explore and to be a part of great projects with passionate people.

Vizitează site

CEL.ro este partenerul nostru marketplace în România.
 
Am încheiat această colaborare pentru toate produsele comercializate de Veardi Office.
 
myPOS este partenerul nostru pentru plăți online.
 
Am implementat plata online cu cardul în cadrul magazinului nostru online. Plățile sunt securizate de myPOS World Ltd., London, United Kingdom. 
Comanzi, plătești, primești produsele.
 
Urmărește-ne prin social media:
0