PROMOȚII

Campanii promoționale în derulare

Campania promoțională ”XMass Party Sale”:

 1. Campania se adreseasă doar consumatorilor persoane fizice care plasează o comandă prin intermediul paginii web www.veardi.ro sau telefonic.

 2. Campania promoțională presupune acordarea unui discount în cuantum de până la 60% din valoarea produselor comandate prin www.veardi.ro sau telefonic, în următoarele condiții:

  1. cumpărătorul va crea comanda prin intermediul magazinului on-line www.veardi.ro sau telefonic la numărul +40 787 699 629, pentru produsele din catalog

  2. în cadrul formularului de comandă sau telefonic, cumpărătorul va indica numele și prenumele, adresa de facturare și livrare, un număr de telefon de contact și o adresă de e-mail validă și este de acord cu Termenii și Condițiile site-ului și Politica de Confidențialitate

  3. comanda minimă este de 50 de lei

  4. la achiziția a cel puțin două produse, se oferă un discount adițional de 10% la prețul afișat. Acest discount este vizibil la confirmarea comenzii și în factură.

 3. Reducerea se aplică doar produselor disponibile în stoc la data plasării comenzii.

 4. Reducerea nu se aplică taxei de transport.

 5. Reducerea procentuală se aplică produselor în mod direct în factură.

 6. Modalitatea de plată va fi cea aleasă de cumpărător, respectiv transfer bancar, plata on-line cu cardul bancar sau ramburs, conform TCG.

 7. Campania promoțională este valabilă până la 05.01.2020, inlcusiv, în limita stocului disponibil.

 

0