Veardi Holistic

REMER RA

Remer Ra este un personaj contemporan atipic pentru lumea ezoterică. Ne sunt prezentate diverse dialoguri de tip „chanelling” extrem de interesante și importante, materiale de lucru din domeniul hermetismului, tehnici și practici subtile cu elementele, principii ale școlii zamolxiene, într-o manieră necondiționată, cu foarte multă compasiune și înțelegere, uman. Suntem de acord cu faptul că evoluția noastră, ca entități spirituale, este un „trebuie”, întrebarea este „Cum?”. Remer Ra ne prezintă o metodă, una dintre atâtea. Pentru cei ce-i înțeleg, sau vor să-i înțeleagă munca, mentoratul și intențiile, am creat aceste legături spre materialele sale publice.

Articole recente

Cursuri

Până în prezent, cursurile sunt organizate în șapte module, de la gradul 1 până la 7. Fiecare modul include o sesiune prezențială, pregătire, inițiere și materiale de studiu și practică. Da, practică! După fiecare modul vine o perioadă în care e nevoie să aplicăm în realitate ceea ce s-a predat. Cunoașterea e importantă, dar e goală fără experimentare.

Corpul psihomenta, tehnici de armonizare, elemente și elementali, transcendere ritm și polaritate, multidimensionalitate, extrasimțuri, lucru cu spirite, conexiuni cu timpuri… o viață în evoluție.

Cărți gratuite

Remerra banner

Mic ghid evolutiv

Remerra banner

Legile lui Zamolxe

Remerra banner

Chemarea atlanților

Remerra banner

Marile taine ale pământului românesc

Remerra banner

Misterele școlii zamolxiene

Urmărește-ne prin social media:
0