Portofoliu

Divera Lab

Divera Lab

Diana Voivod, un farmacist dedicat, de fiecare dată când își îmbrățișează pasiunea crează ceva cu adevărat valoros.
Așa a început și Divera Lab – prin îmbrățisarea pasiunii ei artistico-chimice, fiindcă acesta este rezultatul dedicării, studiilor și cercetărilor proprii din ultimii ani, materializat în aceste produse dermato-cosmetice organice cu grad farmaceutic.

Pentru produse și contact accesează:

Inmiresmat

înmiresmat

Înmiresmat este despre drag de natură și natural. Este despre pielea ta ce are nevoie de o îngrijire delicată, pe care doar ingredientele organice o pot oferi.

 

Îndrăgim lavanda, de aceea am ales-o ca ingredient principal. I-am înțeles proprietățile și am învățat să o îngrijim exact așa cum trebuie. Astfel, lavanda pe care o găsești în produsele noastre este plantată, atent lucrată, culeasă și prelucrată doar de noi. Așa cum facem și cu alte plante pe care le utilizăm, cum ar fi trandafirul, menta și câte și mai câte.

Pentru produse și contact accesează:

activLayr

ActivLAyr

ActivLayr introduce tehnologia electrospinning in industria frumusetii si ingrijirii pielii, prin intermediul unei pelicule active realizate din fibre ultrafine bioactive. ActivLayr reprezinta un avans in sistemul de livrare transdermica, avand capacitatea de a imbunatati eficacitatea tratamentelor pentru ingrijirea pielii la nivel global. Ne-am propus sa depasim limitele, creand o platforma unica care permite ingredientelor active sa patrunda adanc in piele, rezultand intr-un nivel de eficacitate nemaiantalnit.

Pentru produse și contact accesează:

Magie-in-Roll-on

Magie în Roll-on

Am creat aceasta pagina, pentru a impartasi cu bucurie, informatiile despre beneficiile uleiurilor esentiale. Pentru a ajuta cat mai multe persoane sa-si gaseasca echilibrul fizic si emotional, int-un mod simplu, natural si eficient. Toate roll-on-urile contin uleiuri esentiale pure, 100% naturale si organice.

 

Am vrut ca utilizarea lor sa fie simpla, intuitiva si foarte satisfacatoare. Stim ca la inceput poate fi coplesitor sa alegem dintr-o gama larga de uleiuri, si o multitudine de firme, sa le diluam corespunator sau sa le amestecam potrivit. De aceea, am creat roll-on-urile magice. Sunt gata preparate si diluate conform sfaturilor specialistilor. Trebuie doar sa desfacem capacul sticlutei, sa inhalam aroma superb mirositoare si sa aplicam pe piele. Atat de simplu, dar extrem de eficient.

Pentru produse și contact accesează:

CannaTerra

Cannaterra

Calitatea vieții tale ar trebui să conteze și ține categoric și de starea de conștiență!

Canabisul te aduce pe un nivel de conștiență mai inalt.

Am putea spune că faci un salt cuantic folosind această plantă în scop medicinal! ” Intri în alt film”, la a cărui regie poți participa!

Trăiește conștient, si caută adevarul! Adevărul te va elibera! Traiește in Adevăr si iți vei trăi viața cu adevărat!

 

Dr. Maya Rotaru

Pentru produse și contact accesează:

Carpatica Plant Extract

Carpatica Plant Extract

Trăim într-o lume care evoluează în fiecare secundă către tehnologii tot mai înalte, rapide si eficiente. Oamenii trebuie să se adapteze tuturor acestor progrese. Suntem alături de cei care caută echilibru și sănătate în natură, elaborând mai mult decât simple suplimente alimentare. Fiecare produs este gândit și creat de specialiști cu înaltă pregătire profesională, inspirație, talent și respect pentru remediile oferite de natură, sub atenta coordonare a dlui. 

 

Dr. Mihai Alin SCARLAT – doctor în medicină.

Pentru produse și contact accesează:

Formula Canna

Formula Canna

Suntem antreprenori tineri, consumatori de uleiuri CBD, fascinați de modul natural și facil în care acest produs poate acționa asupra organismului uman, ajutându-l să funcționeze la capacitate maximă și sprijinindu-l activ în lupta cu diverse afecțiuni.

După studii îndelungate privind produsele CBD, am creat propria formulă, Formula Canna, dorindu-ne ca, prin produsul nostru, să oferim un ulei CBD aflat la potențialul lui maxim.

Pentru produse și contact accesează: